Priobalni of shore

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 13, 2016 18:28

Of šore je od Ankarana do Kopra...sam dost meglen mora bit da ne vidiš obale...in to bo kr kmal. :lol:
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Sep 13, 2016 18:31

polanc napisal/-a:Of šore je od Ankarana do Kopra...sam dost meglen mora bit da ne vidiš obale...in to bo kr kmal. :lol:

Pismu polanc, a si ziher, da se boš odpravil na to pot? Imaš vse bp!? 8)
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 13, 2016 18:39

Ha kok je blo??? Fajn!!Pičiva midva z gospo okol poldne iz Červarja.Fajn sva se mela tam.V soboto smo se vidli še z KR ENon in Texom,pa v Nedelo še s Tadejem.Mal smo počvekal .Pol v nedeljo pa motorčina poje skor do zaliva Mirne.
Noo pol pa se razvije severozahodnik.V veter ga je blo do 17 knotlnov.Juhu flike ven,drživa ostro v veter tam 30,34 stopinj.Barčico podira do dobrih 20 stopinj.Vidva spredaj in mal bol pr obal 2 barki.Eno ene 2 milji spredaj eno pa kak kilometer.Mal bolj sem lahk vozil v veter in ta barka je morala preletet in so mi probal prekrižat pot spredaj,pa jim je moj Vektor pokazal, da ne bo šlo.Takoj ko so pršli v mojo špuro, so spet menjali uzdo in probal starega ulovit.Naa nema tu klobase.Še mal pošponam,veter mal zraste za 2,3 vozle..Oni so morali bolj od vetra.Nato pa jaz spustim genovo.So tkoj mislili ,da je konc z mano haha,pa sem ene 4 kolače navil in dvignil barko,ki je pođirala še mal hitrej..In tko sem jih pustil zadi do Umaga.Jaz sem pol odjadral skoz do veza skor oni pa so zuni flikce pospravli.Eto to je to mal za gušt.
Marči nimam bp vse kompresor za trobo moram še namontirat pa radar,da ne bom kako prekoceanko potopu z mojim sidrom. :lol:
Nazadnje spremenil polanc, dne To Sep 13, 2016 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Sep 13, 2016 18:47

polanc napisal/-a:Ha kok je blo??? Fajn!!Pičiva midva z gospo okol poldne iz Červarja.Fajn sva se mela tam.V soboto smo se vidli še z KR ENon in Texom,pa v Nedelo še s Tadejem.Mal smo počvekal .Pol v nedeljo pa motorčina poje skor do NG.
Noo pol pa se razvije severozahodnik.V veter ga je blo do 17 knotlnov.Juhu flike ven,drživa ostro v veter tam 30,34 stopinj.Barčico podira do dobrih 20 stopinj.Vidva spredaj in mal bol pr obal 2 barki.Eno ene 2 milji spredaj eno pa kak kilometer.Mal bolj sem lahk vozil v veter in ta barka je morala preletet in so mi probal prekrižat pot spredaj,pa jim je moj Vektor pokazal, da ne bo šlo.Takoj ko so pršli v mojo špuro, so spet menjali uzdo in probal starega ulovit.Naa nema tu klobase.Še mal pošponam,veter mal zraste za 2,3 vozle..Oni so morali bolj od vetra.Nato pa jaz spustim genovo.So tkoj mislili ,da je konc z mano haha,pa sem ene 4 kolače navil in dvignil barko,ki je pođirala še mal hitrej..In tko sem jih pustil zadi do Umaga.Jaz sem pol odjadral skoz do veza skor oni pa so zuni flikce pospravli.Eto to je to mal za gušt.
Marči nimam bp vse kompresor za trobo moram še namontirat pa radar,da ne bom kako prekoceanko potopu z mojim sidrom. :lol:

Akcija! Dobar! :lol:
25.9. je regata pri nas v Devinu, potem pa Barkolana 9.10. Maš da se prijaviš!
Bo še Alesjo dal gor vabilo za regato Due Castello al neki tazga.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 13, 2016 18:51

Ne ne nism jaz regatnik,tko tu pa tam pa rad kero nažgem. :lol:
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Sep 13, 2016 18:53

polanc napisal/-a:Ne ne nism jaz regatnik,tko tu pa tam pa rad kero nažgem. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Na Barkolani se reže pršut in vleče meh, kakšna pa tud na frulo zaigra, če ni vetra :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » To Sep 13, 2016 19:05

no ja... Marči, tud' Jadran ima svojo širino. Samo je še nisi povsem doživel :).
Komaj čakam, da se ga znebim. Jadrana namreč in vseh pametnih tudi!!
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Sep 13, 2016 19:32

od kapitana zena napisal/-a:no ja... Marči, tud' Jadran ima svojo širino. Samo je še nisi povsem doživel :).
Komaj čakam, da se ga znebim. Jadrana namreč in vseh pametnih tudi!!
:P
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 13, 2016 19:36

pametnih ljudi ti dam prav ,Jadran je pa kr ok.
Uporabniški avatar
Bojan 1962
Kapitan
Kraj: Stična

OdgovorNapisal/-a Bojan 1962 » Sr Sep 14, 2016 07:50

Hmm, berem, berem in si mislim dobr jim gre, po drugi strani pa tudi jaz za kako resno jadranje ne morem zbrat posadke.
lp Bojan
Včasih je bolje imeti mir,kot imeti prav
Tadejko
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana - Červar

OdgovorNapisal/-a Tadejko » Sr Sep 14, 2016 21:48

@polanc, kaj pa Palagruža Express - bo letos?
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Če Sep 15, 2016 16:59

žal ne bo.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov