V tej temi je bilo govora o veliko aspektih take plovbe, ne le pravnem, pa si ti napisal:
tukaj smo sme se pogovarjali ali je to početje zakonito, kar pa ni!
...
kot da smo se 'pogovarjali' samo o tem, ampak ali to pije vodo ali ne, ni moj problem.
V tistem komentarju nisi omenil nič o razlogih, zakaj in kdaj in po katerih predpisih bi kdaj bil ali ne bi bil v prekršku, čeprav menim, da te aspekte zelo dobro poznaš. Dal sem le povezave na nekaj dogodkov, kjer kaže, da ne prirediteljev ne udeležencev niso preganjali.
Tisti odgovor tudi ni bil namenjen tebi, ampak pat33, ki je dal vtis, da se mu zdi
Sailing 800nm to Greece by cat izvedljivo, če je nekdo to naredil.
Tvoj odgovor je dal vtis, da je podoben dogodek v vsakem primeru nezakonit. Moj odgovor kaže, da je pravilno pripravljen dogodek verjetno lahko tudi zakonit, ampak da je o tem kako, treba temeljito raziskati.
Ker ta tema tudi ni v podforumu 'pravne zadeve', se nisem spustil v podrobnosti o raznem sadju.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...