Pozdravljeno,
Ker kot kaže letos ne bo veliko navtičnih turistov na Hrvaški obali imam v planu da bi končno obiskal Dubrovnik z barko.
Gledal sem marino FRAPA Dubrovnik, nesramno draga marina še posebej ko pomislim za tako majhno barko kot je DAMOR 800
Ima kdo kako boljšo opcijo pristanka z možnostjo ogleda centra Dubrovnika?
lp,
ALcot
Dubrovnik
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: Dubrovnik
V Dubrovniku je vse drago. Hrana, pijača in tudi marine. Tko pač je.
Alternativ za poceni privez ni. Najbolje je, da se vežeš v ACI marino, potem pa z avtobusom v mesto. Vendar pazi! Velikokrat že zjutraj zmanjka prostora in barke čakajo pred marino. V njej je bazen, kjer se čez dan lahko kopaš. Drugače bi itak popizdil, ker nimaš kaj početi.
Ali pa v novo marino v Slanem, ki je oddaljena nekaj dlje. Cca 20 km.
Skratka. V Dubrovnik boš šel enkrat in nikoli več. Boš videl.
gužva, vročina in navite cene.
Alternativ za poceni privez ni. Najbolje je, da se vežeš v ACI marino, potem pa z avtobusom v mesto. Vendar pazi! Velikokrat že zjutraj zmanjka prostora in barke čakajo pred marino. V njej je bazen, kjer se čez dan lahko kopaš. Drugače bi itak popizdil, ker nimaš kaj početi.
Ali pa v novo marino v Slanem, ki je oddaljena nekaj dlje. Cca 20 km.
Skratka. V Dubrovnik boš šel enkrat in nikoli več. Boš videl.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Dubrovnik sem obiskal trikrat. Pred leti sem sidral na Lokrumu (2x) enkrat pa pred Lazareti..., ko so na Lokrumu nekaj težili.
Pozdravljeni,
ja to da je v Dubrovniku vse drago mi je jasno... ja verjetno bom šel res samo 1x že to je dokaz da po 16 letih plovbe po Jadranu v Dubrovniku še nisem bil.
Ravno zaradi situacije, ki je nastala z tem virusom, upam da letos ne bo gužve in bi bilo lažje obiskat in lažje dobit kje kako sidrišče.
Se iz Lokruma da pridet z pomožnim čolničkom do Dubrovnika? Ali so kake linije bark? morda kak taksi.
lp,
ALcot
ja to da je v Dubrovniku vse drago mi je jasno... ja verjetno bom šel res samo 1x že to je dokaz da po 16 letih plovbe po Jadranu v Dubrovniku še nisem bil.
Ravno zaradi situacije, ki je nastala z tem virusom, upam da letos ne bo gužve in bi bilo lažje obiskat in lažje dobit kje kako sidrišče.
Se iz Lokruma da pridet z pomožnim čolničkom do Dubrovnika? Ali so kake linije bark? morda kak taksi.
lp,
ALcot
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
To je čisto blizu. Od rta Lokruma do vhoda v lučico Dubrovnika je slabih 700m.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov