smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: smo na dopustu
Včeraj na Grgurju. Sončno in toplo. Bark malo. Morje 20,2.
Susak. Morje 22,2. Zrak 27.
Od sobote dalje 14 dni dopusta, štart Vrsar v soboto, v ned zjutraj verjetno čez Kvarner, če bo vreme ugodno. Na Osor ali pa Unije, odvisno od navdiha. V prvem primeru proti Rabu in potem dol, v drugem proti Premudi, Silbi...
Še kdo v tem času v teh koncih? Če da, naj pozdravi, jadrnička 7m, PO reg, zunanja Yamaha 9.9
Na žalost pred ruto, ampak ne gre drugače z dopustom...
Se pa vračava tisti vikend proti izhodišču, mogoče se kje ujamemo.
Še kdo v tem času v teh koncih? Če da, naj pozdravi, jadrnička 7m, PO reg, zunanja Yamaha 9.9
Na žalost pred ruto, ampak ne gre drugače z dopustom...
imam eno vprašanje...
Navadno vsako leto planiramo 2-delni dopust, se pravi 14 dni na morju, potem za 14 dni domov in nazaj za 14 dni na barko...vedno smo se vračali v Slovenijo v marino, letos pa se poigravam z mislijo, da bi jo za teh 14 dni pustil nekje dol in si uredil en prevoz domov in čez 14 dni nazaj do barke...s tem se rešim 2x poti okrog istre...
Zanima me, če ima kdo kako opcijo kje na varnem vezat za teh 14 dni (kaka poceni marina, luka...itd) ne bi ga rad pustil tam na eni boji brez nadzora, pa tudi v ACI marino ga ne bi ravno parkiral za 60€ na dan...
Razmišljal sem o Krku, ali celo kakšna opcija okrog Rijeke, opatije...ker mi je relativno blizu...
Privez bi rabil od 10.7 do 25.7...barka 9m...
Če ima kdo kako koristno informacijo...
Navadno vsako leto planiramo 2-delni dopust, se pravi 14 dni na morju, potem za 14 dni domov in nazaj za 14 dni na barko...vedno smo se vračali v Slovenijo v marino, letos pa se poigravam z mislijo, da bi jo za teh 14 dni pustil nekje dol in si uredil en prevoz domov in čez 14 dni nazaj do barke...s tem se rešim 2x poti okrog istre...
Zanima me, če ima kdo kako opcijo kje na varnem vezat za teh 14 dni (kaka poceni marina, luka...itd) ne bi ga rad pustil tam na eni boji brez nadzora, pa tudi v ACI marino ga ne bi ravno parkiral za 60€ na dan...
Razmišljal sem o Krku, ali celo kakšna opcija okrog Rijeke, opatije...ker mi je relativno blizu...
LEDUS napisal/-a:imam eno vprašanje...
Mogoče bi ti jo pa kateri od morjeplovcev malo popazil v zameno, da lahko na njej prespita z ženo ali kaj podobnega. Tko smo delali s prijatelji. Seveda je pogoj, da zna upravljat z barko in da če je napoved res slaba zapelje v marino. Skratka prijetno s koristnim. Kakšna barka pa je?
Ti lepo poklič alesija,povej ,da mu daš barko za 14 dni v hrambo v zameno za ene krasne kalamere s hobotnico v omaki od sardel...ki ti jo pripravi ob tvojem prihodu na drug del dopusta.Alesijo ti prpele avto,se prekrca na barko,ti z avtom domov,čez 14 dni prideš še mal južneje na barko z avtom,ki ti jo je alesio VARNO pretransferiral..pojejte uno velčerjo in ti na barko,alesio pa z avtom domov.Zgodba fertik,vsi veseli.
LEDUS napisal/-a:pa tudi v ACI marino ga ne bi ravno parkiral za 60€ na dan...
Če boš vzel mesečni privez, ne bo koštalo 60€ na dan.
V Bunarini recimo stane mesečni privez za tvojo barko 3.280 Kun, kar je cca 437€, oziroma manj kot 15€ na dan. Tudi, če boš tam pustil barko samo 15 dni, bo to še vedno 29€ na dan: https://www.bunarinalup.com/sl/cenik/
Bom malo raziskal možnosti, ko bomo dol...nekje se bo že našel prostor...Glede na to, da je termin takšen, da verjetno gre veliko bark v Kvarnerju iz Privezov v dalmacijo mislim, da ne bi smel bit problem...ali pač..
Lani ko sem kupil jadrnico v Reki sem do ureditve vseh papirjev imel jadrnico vezano cca 20 dni v luki Rijeka poleg botela Marina. Cena mislim, da je bila okoli 8€ na dan do 8.5m.
Zanimivo ...hvala. Bom preveril
V soboto z jadrnico izplujemo iz Izole v smeri Kvarnerja in Srednje Dalmacije. Vračamo pa še 15.7.. Če bo še kdo v tej smeri lahko kakšno rečemo. Imam tudi 2 deklini do 10 let, če bosta imeli tudi oni družbo bo pa sploh super 
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Mi2 na Visu. Ostaneva 2 dni, potem na Lastovo za teden dni.....
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Roadracer napisal/-a:V soboto z jadrnico izplujemo iz Izole v smeri Kvarnerja in Srednje Dalmacije. Vračamo pa še 15.7.. Če bo še kdo v tej smeri lahko kakšno rečemo. Imam tudi 2 deklini do 10 let, če bosta imeli tudi oni družbo bo pa sploh super
Mi štartamo iz Umaga (jadrnica) v ponedeljek in se vračamo cca 15-17.7. Se bomo pa letos bolj držali Istre (okoli Kamenjaka). Imamo s sabo tudi 2 deklini, ena 9 let druga pa 10 mesecev
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Mi2 na Lastovu, Jurjeva luka ze 2 dni. Cisto drugacna slika kot na Visu, kjer je bark vec kot prebivalcev. Tukaj smo 2 barki.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Tu v svinjskem zalivu, pa danes bark kolk hoces. Cel teden je blo fajn, par bark, danes ( vikend) pa noro.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost