17. ruta Morjeplovec.net | (25.06. - 29.06.2025)
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: 17. ruta Morjeplovec.net | (25.06. - 29.06.2025)
Glede na to, da se datum bliža in se še danes ne ve nič, predalagam, da se tukaj prijavite kdor ima namen bit 25. v Jadriščici...ko bo število znano se pokliče tja in se rezervira priveze...drugo bo pa improvizacija...itak bo tako najboljše...
Vipava pride 3kos 
Pozdravljeni.
Če ruta bo jaz tudi pridem...
lp
Če ruta bo jaz tudi pridem...
lp
-
Markoz
- Kontraadmiral
- Kraj: Hraše Medvode-Bunarina Pula
Mi tudi pridemo
Če bo veter pustil čez Senjska vrata pridem
mirno morje
Živjo vsem!
Jaz se opravičujem, ker pozno skačem zraven, samo lani sem bil preveč zaseden, letos pa komaj diham.
Ruta seveda bo, tako kot vedno, priveze se bom jaz zmenil, moramo pa nekako definirati okvirno število plovil v sredo 25.06. v Jadriščici.
Glede majic je tako, da sem se okrog sponzorjev vsa leta trudil in jih iskal okoli, zadnja leta nam je vse sponzorital CAR, za kar se mu še posebej zahvaljujem!
Letos jaz enostavno jaz nisem imel časa iskati okrog, majice tudi niso več tako poceni in za par 100 EUR ne moremo narediti 150 majic. To je postal konkreten strošek in bi rabili kup sponzorjev.
Ne vem kaj predlagate, ampak jaz iz svojega žepa ne morem dati 1.000 EUR za majice. Poleg tega smo sedaj že ful pozni in bi bilo treba takoj naročiti potrebno število majic. Mogoče jih naredimo nekaj in tisti, ki bo želel, bo moral malo prispevati za majico, vsekakor pa jih ne bi delali veliko količino.
Bom odprl formo za prijavo, da vsaj zberemo število plovil in dodam link...
Se vidimo!
Jaz se opravičujem, ker pozno skačem zraven, samo lani sem bil preveč zaseden, letos pa komaj diham.
Ruta seveda bo, tako kot vedno, priveze se bom jaz zmenil, moramo pa nekako definirati okvirno število plovil v sredo 25.06. v Jadriščici.
Glede majic je tako, da sem se okrog sponzorjev vsa leta trudil in jih iskal okoli, zadnja leta nam je vse sponzorital CAR, za kar se mu še posebej zahvaljujem!
Letos jaz enostavno jaz nisem imel časa iskati okrog, majice tudi niso več tako poceni in za par 100 EUR ne moremo narediti 150 majic. To je postal konkreten strošek in bi rabili kup sponzorjev.
Ne vem kaj predlagate, ampak jaz iz svojega žepa ne morem dati 1.000 EUR za majice. Poleg tega smo sedaj že ful pozni in bi bilo treba takoj naročiti potrebno število majic. Mogoče jih naredimo nekaj in tisti, ki bo želel, bo moral malo prispevati za majico, vsekakor pa jih ne bi delali veliko količino.
Bom odprl formo za prijavo, da vsaj zberemo število plovil in dodam link...
Se vidimo!
Pridem, s škafom.
Avtodomarji pa tut pridte da bomo roštilj pekl na obali ne na pomolu
A mimi pride??
Avtodomarji pa tut pridte da bomo roštilj pekl na obali ne na pomolu
A mimi pride??
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Pozdravljeni morjeplovci! Odlično. Midva prideva in bi prišla v vsakem primeru! Se že veseliva. Pa mirno morje!
Super, midva tudi prideva
KJER SE KOPNO KONČA SE ŽIVLJENJE ZAČNE
CAR napisal/-a:Mene letos žal ne bo, ker bom v tem času že na jugu, tako da je potrebno za letošnje leto najti drugega sponzorja. Na eni od zadnjih srečanj se je neki mladi računovodja hvalil, da bo naslednjo ruto sponzor on, samo od takrat so minile že dve ruti.
Evo me. Prejsnji teden si samo pol povedal na Spici. Javi pa vse urediva
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Javi se Sandiju (Admin), da ti pove število in velikost majic, potem pa ti jaz lahko dam kontakt, kje smo jih naročali. Imajo narejen že render, spremeniš samo sponzorja in datume in treba delati novega filma.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
mislim, da nobenemu ne bo problem dat par € za majco...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost