Upam da mi ne zamerite vendar tu ne bi opisoval ruto temveč bi prosil če ima kdo kako pametno idejo. V lanskem letu sem se zagnal in prišel do konec hvara in korčule. V letošnjem letu pa sn si zamislil, da bi raziskal otoke od Krka pa tja do Murterja. P bi bil vesel vsake informacije kjer ste se dobro počutili. Bi pa rad povedu da sn bolj za zalive kot za marine.
V naprej se vam zahvaljujem za vsakršno dobro informacijo.
L.P.
Od krka do murterja
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
To smo že začeli opisovat v neki temi, pa potem pozabili.
Od S proti J, bi ti priporočal sledeče SILBA (Papranica na SZ), MOLAT (Prehod Zapuntel ali pa uvala Jazi), DUGI OTOK ful lepih zalivov (Božava, Brbinj, Savar, Ovča, ..... potem ŽUT (Hiljača JV in pa Jagodna Z), nato sledi Šibeniški arhepilag (Žirje(Trarinska), Kakanj, Zlarin, Kaprije, Krapanj, Prvić,..) kateri imajo vsi veliko lepih in varnih zalivov. Tudi Vrgada nasproti Murterja je zanimiva, tako za kopanje, kot tudi zvečer (priporočam gostilno "Adrijana" ugodno in solidno).
Pa še in še. Lahko bi pisal cel dan in ob tem užival v spominih.
Od S proti J, bi ti priporočal sledeče SILBA (Papranica na SZ), MOLAT (Prehod Zapuntel ali pa uvala Jazi), DUGI OTOK ful lepih zalivov (Božava, Brbinj, Savar, Ovča, ..... potem ŽUT (Hiljača JV in pa Jagodna Z), nato sledi Šibeniški arhepilag (Žirje(Trarinska), Kakanj, Zlarin, Kaprije, Krapanj, Prvić,..) kateri imajo vsi veliko lepih in varnih zalivov. Tudi Vrgada nasproti Murterja je zanimiva, tako za kopanje, kot tudi zvečer (priporočam gostilno "Adrijana" ugodno in solidno).
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:To smo že začeli opisovat v neki temi, pa potem pozabili.
Nisem vedu tega. No upam da ni hudo narobe. Sem pa vesel za to kar si napisal in si jo bom že počasi sestavil.
L.P.
Tu imaš link, katerega je omenil Kr en.
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=3396
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=3396
Jadranje je odklop
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov