Od krka do murterja

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

Od krka do murterja

OdgovorNapisal/-a ljubo » To Mar 30, 2010 15:11

Upam da mi ne zamerite vendar tu ne bi opisoval ruto temveč bi prosil če ima kdo kako pametno idejo. V lanskem letu sem se zagnal in prišel do konec hvara in korčule. V letošnjem letu pa sn si zamislil, da bi raziskal otoke od Krka pa tja do Murterja. P bi bil vesel vsake informacije kjer ste se dobro počutili. Bi pa rad povedu da sn bolj za zalive kot za marine.

V naprej se vam zahvaljujem za vsakršno dobro informacijo.

L.P.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Mar 30, 2010 15:27

To smo že začeli opisovat v neki temi, pa potem pozabili.
Od S proti J, bi ti priporočal sledeče SILBA (Papranica na SZ), MOLAT (Prehod Zapuntel ali pa uvala Jazi), DUGI OTOK ful lepih zalivov (Božava, Brbinj, Savar, Ovča, ..... potem ŽUT (Hiljača JV in pa Jagodna Z), nato sledi Šibeniški arhepilag (Žirje(Trarinska), Kakanj, Zlarin, Kaprije, Krapanj, Prvić,..) kateri imajo vsi veliko lepih in varnih zalivov. Tudi Vrgada nasproti Murterja je zanimiva, tako za kopanje, kot tudi zvečer (priporočam gostilno "Adrijana" ugodno in solidno).
Pa še in še. Lahko bi pisal cel dan in ob tem užival v spominih.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » To Mar 30, 2010 19:09

kr en napisal/-a:To smo že začeli opisovat v neki temi, pa potem pozabili.
Od S proti J, bi ti priporočal sledeče SILBA (Papranica na SZ), MOLAT (Prehod Zapuntel ali pa uvala Jazi), DUGI OTOK ful lepih zalivov (Božava, Brbinj, Savar, Ovča, ..... potem ŽUT (Hiljača JV in pa Jagodna Z), nato sledi Šibeniški arhepilag (Žirje(Trarinska), Kakanj, Zlarin, Kaprije, Krapanj, Prvić,..) kateri imajo vsi veliko lepih in varnih zalivov. Tudi Vrgada nasproti Murterja je zanimiva, tako za kopanje, kot tudi zvečer (priporočam gostilno "Adrijana" ugodno in solidno).
Pa še in še. Lahko bi pisal cel dan in ob tem užival v spominih.

Nisem vedu tega. No upam da ni hudo narobe. Sem pa vesel za to kar si napisal in si jo bom že počasi sestavil.

L.P.
Uporabniški avatar
MarjanT
Admiral
Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a MarjanT » Sr Mar 31, 2010 12:20

Tu imaš link, katerega je omenil Kr en.
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=3396
Jadranje je odklop
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral