Sobotno sprehajanje čolna

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Mar 29, 2010 15:59

Mike, ti si car. Jaz bi samo še dodal Rabunijev CD in pa ženi naročil da me vsake toliko časa pošprica s slano vodo. Aja pa še durhcug (prepih) je treba naredit v garaži, da imaš veter v laseh, no ja, če jih imaš. :lol:
lpg
Uporabniški avatar
Masterpiece
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Masterpiece » Po Mar 29, 2010 16:56

Mogoče me boste imeli za malo norega ampak vseeno. :lol:
Prejšnji dan se spravim na čoln ker je bil lep sončni dan in kaj zmoti moje delo? Galebi!! Galebi sredi Ljubljane!!! Baje naj bi se jih že veliko naselilo na smetišču in na Savi. nisem mogel verjeti. No rabim še dalmatinsko muziko kot je rekel gregorN in uživam dokler čoln ne bo v vodi :lol: :lol:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Mar 29, 2010 17:33

Masterpiece
ja se moraš hitr navadit galebje mine pucat.. pa je res najbolš da že kr v Lj začneš.... :D :D :D
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
kocka
Admiral

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Mar 29, 2010 17:48

Galeb, golob , golob, galeb, ma sej ni toliko razlike(dva samoglasnika), temu se reče morjemania. :lol: :lol:

Mal heca, so galebi ampak naj bi bili rečni. Jih tudi jaz v centru poslušam včasih in je prav prijetno. Sem jih pa videl na deponiji v Novi Gorici, ne moreš verjet, vse belo od njih, so večji problem kot podgane.
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » To Mar 30, 2010 08:11

gregor.n napisal/-a:Mike, ti si car. Jaz bi samo še dodal Rabunijev CD in pa ženi naročil da me vsake toliko časa pošprica s slano vodo. Aja pa še durhcug (prepih) je treba naredit v garaži, da imaš veter v laseh, no ja, če jih imaš. :lol:
lpg

Pol bi že tolk užival, da se ti nebi niti dal zajebavat s hrvaškim vinjetami, privezi, bencinom, zoprno babo opečeno od sonca, prazno gumo na prikolici in še pakirat ni treba. Letos grem na morje v garažo.
Original-One
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Original-One » Ne Apr 04, 2010 17:55

Mitja P

Sedaj sva skoraj soseda :) Sem cca 5 bark oddaljen od tvoje, na isti strani pomola.

Lp Nejc
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Ne Apr 04, 2010 20:11

Odlično Nejc.

Ta vikend sem se odločil da ne grem dol zaradi slabe prognoze in raje preživim te praznike v krogu celotne familije potem pa takoj ko mi bo čas dopuščal uletim dol.
Če ne prej za 1. Maja.

No če bom na barki me pocukaj za rokav pa spijeva kakšnega in kako rečeva.

Lp Mitja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov