lpg
Sobotno sprehajanje čolna
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Mogoče me boste imeli za malo norega ampak vseeno.
Prejšnji dan se spravim na čoln ker je bil lep sončni dan in kaj zmoti moje delo? Galebi!! Galebi sredi Ljubljane!!! Baje naj bi se jih že veliko naselilo na smetišču in na Savi. nisem mogel verjeti. No rabim še dalmatinsko muziko kot je rekel gregorN in uživam dokler čoln ne bo v vodi

Prejšnji dan se spravim na čoln ker je bil lep sončni dan in kaj zmoti moje delo? Galebi!! Galebi sredi Ljubljane!!! Baje naj bi se jih že veliko naselilo na smetišču in na Savi. nisem mogel verjeti. No rabim še dalmatinsko muziko kot je rekel gregorN in uživam dokler čoln ne bo v vodi
Galeb, golob , golob, galeb, ma sej ni toliko razlike(dva samoglasnika), temu se reče morjemania.
Mal heca, so galebi ampak naj bi bili rečni. Jih tudi jaz v centru poslušam včasih in je prav prijetno. Sem jih pa videl na deponiji v Novi Gorici, ne moreš verjet, vse belo od njih, so večji problem kot podgane.
Mal heca, so galebi ampak naj bi bili rečni. Jih tudi jaz v centru poslušam včasih in je prav prijetno. Sem jih pa videl na deponiji v Novi Gorici, ne moreš verjet, vse belo od njih, so večji problem kot podgane.
gregor.n napisal/-a:Mike, ti si car. Jaz bi samo še dodal Rabunijev CD in pa ženi naročil da me vsake toliko časa pošprica s slano vodo. Aja pa še durhcug (prepih) je treba naredit v garaži, da imaš veter v laseh, no ja, če jih imaš.![]()
lpg
Pol bi že tolk užival, da se ti nebi niti dal zajebavat s hrvaškim vinjetami, privezi, bencinom, zoprno babo opečeno od sonca, prazno gumo na prikolici in še pakirat ni treba. Letos grem na morje v garažo.
-
Original-One
- Viceadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov