3. ruta Morjeplovec.net - komentiranje

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

pozitivec
Višji štabni vodnik
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a pozitivec » Če Jul 07, 2011 13:40

Lepi potopisi, men pa kocine pokonci, ker me ni bilo. Je pa žena dala žegen, da bomo sami opravili kakšno ruto na dopustu, ki se začne naslednji teden. Danes pa že komaj čakam srečanje, da skiper predstavi fotke z 3. rute.
Skupaj znamo in zmoremo!
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Če Jul 07, 2011 13:47

pozitivec napisal/-a:Lepi potopisi, men pa kocine pokonci, ker me ni bilo. Je pa žena dala žegen, da bomo sami opravili kakšno ruto na dopustu, ki se začne naslednji teden. Danes pa že komaj čakam srečanje, da skiper predstavi fotke z 3. rute.

Ja mi smo jo že opravili eno dvodnevno. Potopis sledi čez kakšen teden... Se pa že dogovarjamo doma še za eno, nekoliko daljšo.
BlueSky
Uporabniški avatar
skiper1
Kontraadmiral
Kraj: Velenje - Krk

OdgovorNapisal/-a skiper1 » Če Jul 07, 2011 17:33

Takole enih par devedejev sem zapeku z slikami, tako, da jih bomo lahko pogledali in da jih boste nekateri lahko dobili. Potem pa si jih bomo še že razmnožili. Sedaj pa se moram že odpraviti, da ne bom preveč zamudil na srečanje.
Morje da in morje vzame.
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Če Jul 07, 2011 21:17

Se priporočam skiper
pomisli in zgodilo se bo
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Ne Jul 10, 2011 19:22

Mi pa smo se po 3. ruti in nadaljevanju dopusta v Šilu danes vrnili domov. Brez čolnička :cry:
Zadnji dan rute po našem slovesu na Grgurju, ko sva z Romanom1 krenila iz uvale Bracol, nas je burja skozi Senjska vrata pošteno premetavala. Njegov malo večji gliser je še rezal valove, mi pa smo jih jahali in pošteno naje..li. Dobre pol ure je trajala pot iz Bracola do Male Luke.
Kot rečeno, čolna ni več pri hiši, ostal je na Punatu, upam da bo dobro služil novemu lastniku.
Poraba na ruti (saj mi ne bo noben verjel) 0.6l/navtično miljo....
Če bom utegnil pa nalepim še kakšne fotografije z rute in pa reportažo iz Golega, kjer smo predvčerajšnjim preživeli zadnjo noč na našem čolnu...
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Jul 10, 2011 22:02

si tko napisu BREZ ČOLNIČKA, da sm se ustrašu da ste imeli piz...ijo, no ampak vidim, da si vesel...

sej veš dvakrat si, ko kupiš in ko prodaš :wink: :wink:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost