Bsc46 na Dugi pa res nisem prisel me je zadnje 3 dni dopusta burja zaj....tko da sm pop do Mauna skocu se kopat pa nazaj samo.
smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
BohVar napisal/-a:pero123 napisal/-a:celih 11 dni nisem srecal nobenega morjeplovca...stacioniran v Simunih...bil na silbi , olibu,ist,rab ....vse otoke prejahu pa nkjer nobenga.
Na pontonu na začetku kampa sta parkirana dva ZAR-a 53 in eden 47. Na nobenem zastavce Morjeplovca.......Na mojmu TM450 je zastava vidna.....čakam.......žeja.press
![]()
Ta ponton je kej novega v Šimunih?
LP, Uroš.
Lep pozdrav morjeplovci.Tista barka na Lošinju zraven trjekta je moja.Je pa tudi res,da sem drugače parkiran čez sezono v Novemgradu letos pa sem naredil mali premik do Lošinja.Sedaj sem v mali marini v Osorju z elektriko ,vodo ,internetom,tuš wc za 300 evrov na mesec.Bom tu do konca sezone ,konec septembra potem pa nazaj v Novigrad.Grem menjat motor to gre prepočas.Barke gre potovalne hitrosti 8-9 vozlov polni gas pa 10 -11 če pa mal navzdol visi pa tut 14 ha ha ha.Je pa to angleški relcraft 9 metrov plus moj dodatek meterske kopalne ploščadi.Je ful prostorna sam me moti ko nimam zadaj sedežne za večerna posedanja in popivanja.Tak sedimo po turško na zadnji strehi,ki je tut nareta za to.No menjam zadnjo kabino za sedežno.Moje ime je Iztok vsi me kličejo ICI določene že poznam s srečanja.Bom pa v kratkem se predstavil na forumu,ker mam zdaj čisto svoj računalnik pa bo bolj enostavno.
ICI
Relcraft 29 Zircon... lep čoln, jaz imam 6ft krajšega 23 Sapphira
, kako mašino pa imaš notri sedaj?
če te morda zanima Relcraft skupina na Facebooku:
http://www.facebook.com/pages/Relcraft- ... 3519685887
če te morda zanima Relcraft skupina na Facebooku:
http://www.facebook.com/pages/Relcraft- ... 3519685887
ss9940 napisal/-a:Še nekaj za dalmatinsko dušo iz leta 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=qrtvMkZ6-4w
LP
SS
Intrade je pa Intrade. Vedno dobri.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Ja mam avtomobilski motor WV oziroma audi sest cilindrov disel 82 KS letnik 1980.Barka je imela prej Z pogon,potem pa sem zadaj zrezal trup napravil tunel ter zmontiral linijsko osovino ter krmilo.Dobil sem pravi mali štajerski poldeplasmanec.Z linisko osovino je manj vzdrževanja a je težje parkirat.Pa tut to nekak gre.Bom dal tudi kako fotko sam moram skužit to tehniko.
ICI
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tule je povezava na prispevek, kjer je vedno znova dopolnjevan seznam zanimivih povezav .iztok321 napisal/-a:....
Bom dal tudi kako fotko sam moram skužit to tehniko.
Zadnja povezava v tem (mislim, da je tretji v nizu) prispevku je na navodila za objavljanje slik.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti