Otok Pag - Straško, možnost priveza

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Jape
Viceadmiral
Kraj: Stranska vas - Pag

OdgovorNapisal/-a Jape » Če Sep 08, 2011 14:44

krusi napisal/-a:
če imaš bolj majhno banco lahko vežeš na mojo bojo. V planu imam iti dol 15 ali 16 .
Tako , da travarica pade. :P

4m gumico,tko da ja, je majhno :)

E pol ni panike. Se komot vežeš na mojo.
Nahaja se pri klančini za spust čolničkov. Boja je rumene barve. Od uteži do boje gresta dve vrvi. Tak , da ne moreš falt. V vodi je cca 170kg betona (4 komadi uteži , če boš iskal z masko).
Lp, Pero
G-Rega
Višji vodnik
Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a G-Rega » Če Sep 08, 2011 15:07

30 metrov v morje od spusta v vodo je ena roza boja (kar velika), ki ji manjkajo zgornja ušesa, je pa na debeli ketni. Mislim, da je kar vedno frej. Jaz sem imel tam 3 tedne od konec julija do srede avgusta.
Jape
Viceadmiral
Kraj: Stranska vas - Pag

OdgovorNapisal/-a Jape » Če Sep 08, 2011 15:39

G-Rega napisal/-a:30 metrov v morje od spusta v vodo je ena roza boja (kar velika), ki ji manjkajo zgornja ušesa, je pa na debeli ketni. Mislim, da je kar vedno frej. Jaz sem imel tam 3 tedne od konec julija do srede avgusta.

Zgornje uho ji manjka ker je majstr "Čeh" vezal svoj 6,5m čoln za uho boje. Ob tramontani pa je uho počilo , čolniček je šel pa v pomol.
krusi
Desetnik

OdgovorNapisal/-a krusi » Če Sep 08, 2011 15:59

hvala vama za ponude in lokacije, upam da bo slo vse po tekocem, namrec coln bo prvic v vodi tak da vidimo kak bo slo :)
krusi
Desetnik

OdgovorNapisal/-a krusi » Pe Sep 23, 2011 19:57

sem pa talent, vabim na travarico pa nepovem kam :D

uglavnem, ce bo kdo se ta vikend v straskem sem nad WC 8, taprva naseljena, ce so zravn glasni korosci si zgresu :)

Sem pa drugace si nabavil bojo in vru in si postavil svojo notr, pod vodo najdu nek gamad z malo verige in si sposodil, drugo leto ce nebo nobenega lastnika pa novo verigo gor in to je to.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov