2. Ruta Morjeplovec.net

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Maj 03, 2010 12:22

Tako kot smo zmenjeni tako naj bo, drugače ne pridemo nikamor. V celem letu ne obstaja datum, ki bi vsem ustrezal, Rabuni naj samo začne priprave na molitev za lepo vreme.
Edino bo potrebno malo prej štartat zjutraj iz Punata kot lani, je potem vse dosti manj napeto.
Tomi vem da ne morejo dobiti dopusta kdaj hočejo samo tu se gre za en dan pa še šole je že konec, vsaj tiste taprave.
V Pogani pa bodo morali za nas gostilno razširiti. :D
Kr en, Mitja in Lipnik letos vam ne bo uspelo, ker to je Jelovica. (v Pogani poslati predčasno spat mislim z tistimi olimpijskimi špricarji)
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Po Maj 03, 2010 13:57

ttomi73 napisal/-a:
janadino napisal/-a:Za en dan dopusta pa ja nebi smel biti problem.

Ma ni samo en dan dopusta. V šoli si ne morejo vzet dopusta takrat ko je potreba ampak takrat, ko ni obveznosti ali pa ko je kolektivc.

He, he, a tvoja je tudi učiteljica ? Moja tudi ne dobi frej, imajo neke konference takrat. Ampak tudi če bi, jaz se letos za na ruto dogovarjam z očetom, ker se sam ali pa z mamo ponavadi pelje le na krajše ture, npr. iz Opatije do Belija na Cresu, ali pa na plaže severno od Porozine. Rad bi da okusi tudi kakšno daljšo, nekajdnevno vožnjo. Z mojo se bova v Dalmacijo odpravila julija, zopet za 14 dni.
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Po Maj 03, 2010 14:09

fantje ne se sekirat zaradi datuma,ker ruta itak odpade-sicer še ni določenega razloga :?:

drugače je pa lepo videt da nam manjka samo še 51 dni do -kolondonta-

lansko leto je prišlo do neresnih prijav zato smo letos UVEDLI-
ŠTARTNINO ampak res simbolično cca -200 eur- po čolnu,ker naš šef pa res ne more zastonj začrtat poti :lol:

toliko zaenkrat od blagajnika-aja pa še to--na računu je stanje fantastično,tako da komaj čaka,da ga na ruti 2010 izpraznimo :lol: :lol:
Lp CC
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Po Maj 03, 2010 14:58

LIPNIK napisal/-a:

drugače je pa lepo videt da nam manjka samo še 51 dni do -kolondonta-

Lipnik, ti kot blagajnik veš šteti?
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
CC
Admiral
Kraj: Veleje~Dunat

OdgovorNapisal/-a CC » Po Maj 03, 2010 15:52

janadino a ti dvomiš v moje štetje-sinoč sem se naučil in vem da je še 51 dni,v blagajni pa 2 evra in drobiž :lol: :lol:
Lp CC
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Po Maj 03, 2010 17:31

Lipnik,
a je štartnina po osebi ali po plovilu? Pravzaprav pa kaj sprašujem, lani tud ko je blo zastnj nisem smel iti zraven :cry:

Moja je tudi v prosveti,..... kaj pa če bi vi podaljšali iz petka na ponedeljek? Saj je vseeno ali je to četrtek ali ponedeljek, važno je, da je štiri dni. :lol:
Me prav zanima kakšni bi bili odgovori in razlogi :lol:

LP
:wink:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Maj 03, 2010 18:08

Ej Lipnik pa pozabu si napisat da je bencin vključen v štartnino :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 03, 2010 18:42

Madonca Lipnik, sem prepričan, da bo na tvoje provociranje spet kdo zagrabil in mislil, da je letos res štartnina 200 EUR. :D :D :D

A da bi naredili iz petka na ponedeljek? Hja, res ni slaba ideja, vendar smo nekako dogovorjeni za četrtek - nedelja. Težko je to spreminjat...

LP
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Po Maj 03, 2010 19:08

admin napisal/-a:A da bi naredili iz petka na ponedeljek? Hja, res ni slaba ideja, vendar smo nekako dogovorjeni za četrtek - nedelja. Težko je to spreminjat...

LP

Mislim, da bo to za letos najboljša varianta. Naslednje leto je praznik na soboto. Kako se bodo našli prosti dnevi za prvič - tradicionalno 3. ruto?
Včasih se je pač potrebno prilagajat, da so vsi zadovoljni.

Sam men je pa lipnik vedno deloval čist resno :roll:

LP
:wink:
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Po Maj 03, 2010 19:23

Fantje ne ga zdej srat z ponedeljkom, jest mam dopust že napisan, mojo pa tud vsak dan forsiram, da ga zrihta.

Drugač je pa tista varianta z ponedeljkom dobra, še bolje pa bi bilo, da bo volk sit in koza cela, da vzamemo pač en dan krajši termin in je štart za vse ampak vse v petek zjutraj. Bomo pa eno postojanko izpustili in bo mogoče malo bolj napeto.
Tako vsaj nihče ne bo imel izgovora, da ni dobil dopusta, edini problem pa bi bil za naše oddaljene morjeplovce ki pridejo iz Slo ampak ti bi verjetno štartali že v četrtek in spet bi blo vse ok.

Admin razmisli malo in potem požegnaj tvojo zadnjo odločitev, ker sedaj ga še lahko serjemo glede dopustov.

Lipnik kam pa ti lahko nakažem, bom vplačal kar za 2 čolna, za gliser in jadrnico, ker še ne vem al ga bom letos dvignil iz vode al ne :D :D :(

Lp Mitja
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Po Maj 03, 2010 20:35

Termin naj bo tradicionalen in bo najbolje za vse. Tudi pri meni je vprašljiv četrtek ker sem ravno tisti teden na Danskem. Ampak si bom moral že nekako zorganizirat da ne zamudim Pogane.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » Po Maj 03, 2010 21:28

Uuu... tole mora bit pa dobr. Jaz bi takoj vplačal pa moram bit doma k bo naš kapetan rodil. Mislim da takrat še ne kmal za tem pa. Bi bila pa dobra da bi se na ruti rodil nov morjeplovec :P Kje bi pa pol majico zanj dobil :) :D :P
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Maj 03, 2010 21:42

dušan ne vem če bi bila takrat ravno majica največji "problem" :wink: :wink:

hja teli termini in dopusti pa še JAR je takrat.... sej ne da sem nek zagrizen fuzbaler sam gostinska bo takrat napeta... ampak delamo tudi pri nas na dopustu....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
dušan
Viceadmiral
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a dušan » Po Maj 03, 2010 21:45

Ja Matejc imaš prav :D

Drugo leto pa za sigurno. no. Vsaj če ne bo spet noseča :lol: :P :lol:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Maj 03, 2010 22:14

Osebno sem za ustaljen termin, samo če je tako, da vam četrtek po večini dela probleme, potem lahko namesto četrtka usekamo ponedeljek... Mogoče je res celo boljša varianta, ker potem pri vračanju domov ni nikakršne gužve na cestah...
3 dnevna varianta je tudi opcija, čeprav se mi zdi, da je to kljub vsemu malo premalo. Kaj če slučajno fašemo dan slabega vremena? Kaj bo potem?

Kaj pa ostali menite?
1. ČETRTEK do NEDELJA
2. PETEK do PONEDELJEK

???

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov