Vsec mi je tudi Rab
7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Ruta
Zdravo ali je ze dolocena ruta meni je vseeno ker startam iz Krka cimprej
Vsec mi je tudi Rab
Vsec mi je tudi Rab
admin napisal/-a:Sponzorji se počasi nabirajo! Kdo nam je pripravljen še malo pomagati in imeti reklamo tukaj in na majici? Vem da nas spremlja tudi precej zaposlenih v navtičnih podjetjih. Prosim omenite šefom možnost sponzoriranja in reklame ...../
Kaj če bi se angažiral majster, ki
PROSIM DA NE KOMENTIRATE. IMAM POLN K. IDIOTOV KI V ŽIVLJENJU NIMAJO KAJ ZA POČETI, RAZEN ZA PISAT GLUPE KOMENTARJE
Skratka, ima opravka z natovimi letalonoslilkami in mu je pač ostalo par litrov..
Kaj svetuje modri Janez?
Ne pozabite si shraniti moje telefonske in oglasa med priljubljene, da ga boste tudi naslednjič našli.
https://vodovod-rh.si/
Za tiste, ki gremo iz Slovenije in Istre je Rab res malo iz plovne poti in zato mogoče predlog, da se prvi dan mi dobimo nekje na Unijah ali Malem Lošinju, Morjeplovci, ki pa gredo iz Krka Raba pa na Rabu. Nasledji dan pa se vsi skupaj dobimo na Olibi Istu oziroma na kraju, kje se dogovorimo. Tretji oziroma četrti dan pa itak že gre vsak posvoje na jug ali nazaj na sever, oziroma domov.Predlog je za prediskutirat in če bo še več mnenj se bo lažje naš šef odločil.
l.p. Vlado
l.p. Vlado
Ruta
Zdravo ali je ze dolocena ruta meni je vseeno ker startam iz Krka cimprej
Vsec mi je tudi Rab
Vsec mi je tudi Rab
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov