smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Evo nas po dveh dneh prišli do signala. Včeraj na Žutu v Jagodni (2dni), Janez nam je pripravil brodet, ki smo ga s polento zmazali na krovu. Ponribiško!
Danes na Murterju, ker nam je zmanjkalo vsega. Za jutri še ni plana.
Najverjetneje kje v bližini. Potem prav počasi na sever.
Ali je kdo na Silbi, Olibu. Tam bi z veseljem prebil kak dan, dva. Nato pa v Liski, če le ne bo burje.
Danes na Murterju, ker nam je zmanjkalo vsega. Za jutri še ni plana.
Najverjetneje kje v bližini. Potem prav počasi na sever.
Ali je kdo na Silbi, Olibu. Tam bi z veseljem prebil kak dan, dva. Nato pa v Liski, če le ne bo burje.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Če je kak Morjeplovec blizu Ilovika
Če je kak Morjeplovec blizu Ilovika
mažko napisal/-a:Prijatelju je po spletu nesrečnih okoliščin spustila cev za gorivo, kar pomeni, da je ostal brez nafte. Varno je sidran v zalivu na Iloviku in vljudno naproša vse morjeplovce, ki se nahajajo v bližini, če mu kdo lahko dostavi deset litrov nafte. Njegova telefonska številka je: 031/551 027, ime pa mu je Boris.
Še njegove koordinate:14º 32' 12" N, 44º 27' 36" E
Prosim lepo tudi v mojem imenu, ima pa na barki malega otroka pa še ženo.
Ajde, morjeplovci, izkažite se.
LpT
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost