Križarjenje po sredozemlju
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
To me najmanj skrbi,Profesorja ima odličnega,pa tudi v Izolo gre kr na tesno, pa mu ga je že prvo popoldne pustil not peljati ,tako da bo..
In na kopnem najti zanimivosti,spoznati ljudi, tudi to znanje mu bosta učitelja podala,sem vesel ,ki vem, da bo nemalo zrastel v jadralskih in življenjskih pogledih in znanjih na tej poti.
LP Iztok
In na kopnem najti zanimivosti,spoznati ljudi, tudi to znanje mu bosta učitelja podala,sem vesel ,ki vem, da bo nemalo zrastel v jadralskih in življenjskih pogledih in znanjih na tej poti.
LP Iztok
Nazadnje spremenil polanc, dne Če Jun 06, 2013 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Par minut nazaj sem dobil sinov sms...oj,smo že v Tuniziji,tuki so vsi zaviti...iz Vallete na Malti so imeli 210 milj do Monastirja v Tuniziji.Valovi so bili bolj od zadaj do 5 metrov.Vesel sem,da gre vse srečno,po načrtih,da je dobro razpoloženje,zastavica morjeplovca je tud tam...
Veselite se tud vi prijatli verjamem z mano
LP Iztok
Veselite se tud vi prijatli verjamem z mano
LP Iztok
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Napisal si, da precej slika.
Podrezaj ga še, da si bo naredil zapiske, da bo lahko kasneje vedel, od kod so slike (in scopral kak potopis, ko bo imel kaj časa za to).
Podrezaj ga še, da si bo naredil zapiske, da bo lahko kasneje vedel, od kod so slike (in scopral kak potopis, ko bo imel kaj časa za to).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Ja Joško ,veliko je milj,veliko takih in drugačnih situacij in reakcij na le te.Take poti mladega fanta kalijo in prizemlijo,tako da je veliko lepega in dobrega v tem.Usoda je pa res resno plovilo in lastnik morjeplovec z ogromno znanja..
Bo pa tud lepih slik in morda enkrat na srečanju malo debate okol poti.
LP Iztok
Bo pa tud lepih slik in morda enkrat na srečanju malo debate okol poti.
LP Iztok
No en svež podatek,Sinko moj je plul v noči na ponedeljek iz Grčije v Albanijo,Napovedanih je bilo do 25 vozlov vetra,kmalu pa so Italijani izdali opozorilo za veter preko 40 in morje do 7.Realno je bilo morje do 8,vetra konstantno 35 in več,sunki do 46 in posledično valovi do 5 m.
Razvit je bil flok in pol genove in hitrosti kata so bile do 18 vozlov.110 mil takega rodea so srečno prepluli in se varno zasidrali v Albaniji.
LP Iztok
Razvit je bil flok in pol genove in hitrosti kata so bile do 18 vozlov.110 mil takega rodea so srečno prepluli in se varno zasidrali v Albaniji.
LP Iztok
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ko Polanc še ne prilepi slik (in verjetno od morjeplovcev le Joško pozna Usodo), od tule o barki...
Torej bi to moralo biti nekaj takega:
Za več info klik na sliko...
In skoraj gotovo je tale:

polanc napisal/-a:Lagoon 57 je dosegel 19,5 vozla...gledano na instrumente,preko 30 vetra in do 6 m vala...na poti od Malte prot Tuniziji,tko da je moral za hitrost 25 vozlov res biti nekaj posebnega,,
LP Iztok
Torej bi to moralo biti nekaj takega:
Za več info klik na sliko...
In skoraj gotovo je tale:
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov