smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Lep pozdrav, danes iz mirne in tihe Rave. Upam, da se bova v naslednjih dneh s Car-jem le uspela srečati. Vreme in morje sta že kar kičasta. Upam, da se mi ne bo tole pisanje obrestovalo in se kaj skisa v prihodnjih dneh. Jutri gremo malo na Iž, nato pa na Žut. Mogoče bo Hrast tudi že v Jagodni. Ko bom na signalu se še oglasim.
Rabuni, hiti počasi, saj bomo v Dalmaciji do konca meseca.
good girls go to heaven, bad girls go everywhere !
1 ura in 54 minut za Punat-Gabrje je čisto OK, če se malo hitro pelješ. Čez vse vasi sem vozil 60 od table do table (ajde 100 m manj).
Res pa da je bilo prazno in na avtocesti imam tako ne HR, kot v SLO tempomat na 170 km/h. Izven vasi tudi ne pade pod 130...
Rekord je pa še kar nekaj minut krajši, hehe.
Jaz bi te razumel, če bi se ti na morje tako mudilo, ne pa domov.
Spet off topic.
Nekaj se žal štrika pri dnevu odhoda na dopust,
tak da upam Gregor.n, da se vseeno še kje dobimo okoli Zadra ali pa na Pašmanu.
Rabuni, kje natančno si lociran, pa tel. mi lahko pošlješ, jaz bi se sigurno zglasil, saj bom prišel sit in napit.
Spet off topic.
Nekaj se žal štrika pri dnevu odhoda na dopust,
Rabuni, kje natančno si lociran, pa tel. mi lahko pošlješ, jaz bi se sigurno zglasil, saj bom prišel sit in napit.
Guma je guma, zaenkrat.
admin napisal/-a:1 ura in 54 minut za Punat-Gabrje je čisto OK, če se malo hitro pelješ. Čez vse vasi sem vozil 60 od table do table (ajde 100 m manj).Res pa da je bilo prazno in na avtocesti imam tako ne HR, kot v SLO tempomat na 170 km/h. Izven vasi tudi ne pade pod 130...
ta forum je res enktraten-spet sem zvedel nekaj novega-sem mislil da ima tempomat samo KIA,pa vidim da ga ima tudi AUDI
jaz rabim iz punata do velenja 3 ure,pa še turbino si vmes zamenjam
zdaj se pa smejte,pa saj je DOPUST
Lp CC
Ja admin je zgleda kt fotr od moje boljše polovice. Nima veze kam damov ali na morje po njegovo v vinograd. Ljubljana Vrbnik(KNIN) 3,15 ure od hiše do hiše 354 km. Jaz rabim 4 samo da moji potniki ne bruhajo. Pot gre od lj v ivančni proti vinici potem do bosancev, in na izvozu sv. roka in proti kninu.Vmes še kazen za speed plača cca 100 kun po dogovoru. Avto MB ML. K se je kolega vozu z njim pa sm ga vprašal kje so je reku samo : lufthansa leti.
Bom pa jz upam da nekje od 30.7 do 18.8. nekje med Srimo pa Grebaštico, Brodarica in te uvale.
Zelena guma novamarine2 Pi3638. Pir mam vedno na čolnu. Na morju, Karlovačko.Ma 5.4 notri;) za odžejat je
LP
Bom pa jz upam da nekje od 30.7 do 18.8. nekje med Srimo pa Grebaštico, Brodarica in te uvale.
Zelena guma novamarine2 Pi3638. Pir mam vedno na čolnu. Na morju, Karlovačko.Ma 5.4 notri;) za odžejat je
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti