tunel za podmornice
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Fantje takole. V rove na Dugem otoku ni problema. Smo bili lansko leto. Ce se ne motim so 3 ali 4. V sibenskem kanalu proti krki (ravnokar se nahajam v Skardinu) pa so rovi zaščiteni s kovinsko mrežo. No če jo malo odmakneš bi tudi šlo. Ravno danes se je eden model nekako kobacal notri ko sem se peljal mimo. Ce pa hočete videti ostanke od JLA pojdite na otok Žut v zaliv Mala Stupica in se popnite na hrib (20 minut) in boste videli kaj naredijo "Jugoslovanski krti). Tudi zaliv je res lep samo ne zamenjajte Malo in Veliko stupico. Pojdite v malo.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
-
SAKARUN
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Brezovica pri Ljubljani
Lep pozdrav. V petek sem se vrnil iz D. otoka barka ki je potopljena v bunkerju pod naseljem Dragove je bila že lansko leto tam parkirana in vsa osrana od ptičov tko da ni tam zaradi neurja mi je pa domačin rekel da so jo potopili lastniki sami zaradi zavarovanja o imenu lastnikov pa ni hotel kaj dosti govori. P.S. Pa še to če boste pluli okoli teh bunkerjev se ne vezat ker je te tri tedne mojega dopusta policija vsake 3-4 dni hodila okoli in kontrolirala in še to nisem videl nobenega z zastavico???????
VSAK ZAČETEK JE TEŽAK, ZAČETNIK PA ŠE TEŽJI.
-
SAKARUN
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Brezovica pri Ljubljani
Je domačin reku da čez dan lahko ponoči pa ne smeš bit vezan v tunelu tko da je bil tud on presenečen da je policija tok na pogosto hodila delat obhode, drugače se pa lahko vežeš v zalivu Dumboka ki je čisto zraven lukne in tudi domačini ne delajo nobene panike so pa zelo občutljivi na kakršni koli hrup (glazba, dretje,...)
VSAK ZAČETEK JE TEŽAK, ZAČETNIK PA ŠE TEŽJI.
.
.
Sem čakal, da bi kdo namesto mene napisal pa ga ni heroja, ki bi mi lenobo podpiral.
Ladja-jahta ali karkoli že je, je tretje leto v tej luknji in letos potopljena.
Fotka iz prejšnjih let.
Spomin mi seže nazaj in je bila notri 3 leta in vsako leto bolj umazana in boga. Saj imam tudi fotko od letos pa čakam na jesen in dolgočasne deževne dni da naredim reportažo.
Sam sem že večkrat prespal v teh luknjah brez problemov in ne vidim razloga zakaj jih ne bi smel uporabljat.
LP
.
Sem čakal, da bi kdo namesto mene napisal pa ga ni heroja, ki bi mi lenobo podpiral.
Ladja-jahta ali karkoli že je, je tretje leto v tej luknji in letos potopljena.
Fotka iz prejšnjih let.
Spomin mi seže nazaj in je bila notri 3 leta in vsako leto bolj umazana in boga. Saj imam tudi fotko od letos pa čakam na jesen in dolgočasne deževne dni da naredim reportažo.
Sam sem že večkrat prespal v teh luknjah brez problemov in ne vidim razloga zakaj jih ne bi smel uporabljat.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Joj veliko jih je. tri ali štiri na Dugem, dve na Braču, pa Lastovo in Vis...
Yuga se je dobro pripravila na "neprijatelje" sa zapada.
No pa imamo navtiki vsaj garažo, kam se lahko skriješ ob neverinu in tramontani.