letošnji vtisi o marinah
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Nekaj me zanima!
Letos, ko je takšna kolobocija glede vezov po lučicah in sem ko tele vlačil kamenje po vodi na kup za korpo morto
Kakšne so možnosti vezov manjših plovil 4-5m v marinah in cene seveda?
Sem šel namreč v Vodice vprašat, če je kakšna možnost za vez pa mi je nabila 45 Eur/dan za gumo 3.8m
Za APP pa sem dal 35/dan
Letos, ko je takšna kolobocija glede vezov po lučicah in sem ko tele vlačil kamenje po vodi na kup za korpo morto
Sem šel namreč v Vodice vprašat, če je kakšna možnost za vez pa mi je nabila 45 Eur/dan za gumo 3.8m
Za APP pa sem dal 35/dan
123dejan napisal/-a:Nekaj me zanima!
Letos, ko je takšna kolobocija glede vezov po lučicah in sem ko tele vlačil kamenje po vodi na kup za korpo morto![]()
Sem šel namreč v Vodice vprašat, če je kakšna možnost za vez pa mi je nabila 45 Eur/dan za gumo 3.8m![]()
Za APP pa sem dal 35/dan
To je zato, ker večina marin pod 8 m sploh nima več cenovne postavke.
123dejan napisal/-a:Nekaj me zanima!
Letos, ko je takšna kolobocija glede vezov po lučicah in sem ko tele vlačil kamenje po vodi na kup za korpo morto![]()
Sem šel namreč v Vodice vprašat, če je kakšna možnost za vez pa mi je nabila 45 Eur/dan za gumo 3.8m![]()
Za APP pa sem dal 35/dan
Pozdravljen!
Glej največ težav je v večjih mestih, kjer pač težko prideš skoz ugodno (kaj pa sploh je ugodno razen nule), s privezom. Jaz se s 5m nekak prerivam že 10 let, ampak se moraš malo znajt. Tudi v Biogradu sem bil dve leti zvezan na pomol, pa skoraj nič plačal.
Lažje ti bo v manjših krajih. Išči destinacije z vezi, ki so od lastnikov apartmajev.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
-
al
Pravkar vam pišem iz Silbe, kjer v ponedeljek še niso pobirali v mandraču (Mul), danes pa mi je že hotel pobrati 20kun/m. Pa še vedno ni elektrike in vode.
Sem ga steral nekam, se odvezal in šel na sidro (kar mi itak paše).
Dajte me spomnit prosim, kje je tista www stran o koncesionarjih, ker tale pajac ziher nateguje.
Mimogrede: včeraj sem spil par bevand z mornarjem na tankerju in občasnim ribičem na Molatu. Sam je rekel, da so Hrvati usekani glede cen vezov in posiljevanja z bojami. Kar pa že itak vemo...
Letos od mene razen letnega veza ne dobijo niti kune.
Sem ga steral nekam, se odvezal in šel na sidro (kar mi itak paše).
Dajte me spomnit prosim, kje je tista www stran o koncesionarjih, ker tale pajac ziher nateguje.
Mimogrede: včeraj sem spil par bevand z mornarjem na tankerju in občasnim ribičem na Molatu. Sam je rekel, da so Hrvati usekani glede cen vezov in posiljevanja z bojami. Kar pa že itak vemo...
hja... je pa pri manjsih lucicah oz. privatnih vezih nevarno... lani je stric s familijo pa 3,5m guminco privezal na vez od apartmaja... pa sreca da je zvecer setal okol ker tam neki domacin ni vedel da je apartma poln in je mislil da se nekdo sverca in je hotel odvezat.... mogoce kdo taka izkusnja?
al napisal/-a:....
1) verjetno si mislil tale link :
http://www.wosamma.at/bojenfelder/map.php
2) cene vezov v lučicah in cene boj so definitivno preterane, ampak tko je. Nič bolje ne bo, če bomo jamrali. Obala je njihova in cene so proste. Dokler pa bo takšen naval z naše strani (tudi tujcev s čarter barkami), bi bili idioti, če bi se razprodajali.
3) Praviš, da jim letos ne boš dal kune. Tudi mene zanima ta recept. Potem boš verjetno cel dopust preživel na barki in na sidru?
Mene moje babe glih ustrelijo, da jih mesec dni vlačim po zalivih, brez civilizacije.
Povzetek:
Še naprej bodo kasirali in nas lupili, mi pa lepo plačevali.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
al
@kr en
Ta zemljevid je kar priročen, čeprav več ali manj vem kje so boje.
Nočem dajati napačnega vtisa a bolj kot cene me moti način in to nategunstvo (enkrat računa, enkrat ne...- primer Silbe).
Kune jim ne dam (kar že ni res, ker za prvi maj sem v Brguljah lepo plačal, smo se ga še napili s koncesionarjem...) predvsem zato, ker grem za šest tednov v Grčijo. Veliko oz. predvsem plujem izven sezone (avgusta; razen prvega tedna ko se vračam; me ni na morju).
Po receptu sprašuješ? Ja, v glavnem sidram in vežem na obalo. Sem si tudi omislil tender s trdim dnom in 10KM motor tako, da z drago lepo glisirava na kofe, pir, gemišt... S tem se ti noro poveča možnost, da se daš kam v zaliv stran od gužve a vseeno skočiš na obalo.
Da bi pa tugoval sred samote (kar sicer ni več mogoče na CRO), ker ne bi dal za vez/bojo- to pa res ne. Ko si na CRO pač vzameš to v zakup a po pameti. To pa pomeni, da ne sprejmeš vsakega sranja in se z vsem strinjaš.
Je pa res, da če imaš otroke, se stvar malo obrne. A spet odvisno, kako si jih navadil.
Ta zemljevid je kar priročen, čeprav več ali manj vem kje so boje.
Nočem dajati napačnega vtisa a bolj kot cene me moti način in to nategunstvo (enkrat računa, enkrat ne...- primer Silbe).
Kune jim ne dam (kar že ni res, ker za prvi maj sem v Brguljah lepo plačal, smo se ga še napili s koncesionarjem...) predvsem zato, ker grem za šest tednov v Grčijo. Veliko oz. predvsem plujem izven sezone (avgusta; razen prvega tedna ko se vračam; me ni na morju).
Po receptu sprašuješ? Ja, v glavnem sidram in vežem na obalo. Sem si tudi omislil tender s trdim dnom in 10KM motor tako, da z drago lepo glisirava na kofe, pir, gemišt... S tem se ti noro poveča možnost, da se daš kam v zaliv stran od gužve a vseeno skočiš na obalo.
Da bi pa tugoval sred samote (kar sicer ni več mogoče na CRO), ker ne bi dal za vez/bojo- to pa res ne. Ko si na CRO pač vzameš to v zakup a po pameti. To pa pomeni, da ne sprejmeš vsakega sranja in se z vsem strinjaš.
Je pa res, da če imaš otroke, se stvar malo obrne. A spet odvisno, kako si jih navadil.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov