Navigare necesse est
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Indijski in atlantski ocean sta za nami, zato je cas da se malo javim... Lep pozdrav iz San Lorenza - Argentina. Barko ste uganili oz je uganil bouton. Bouton, imas pivo v dobrem. Sem na nekem zjahanem pcju v cyber cafeju in dela zelo zelo pocasi. Bom poskusal poslat adminu kaksno sliko, naj jo prilepi. Drugace pa je na barki super. Posadka ok, hrana tudi. Pajer, za "guardio" tvoje barke in je poskrbljeno. Lahko mirno spis
. Ko se vrnem domov, bom z veseljem na kaksnem srecanju malo predstavil delo in zivljenje na barki. Kot receno, se javim ob naslednji priliki. Do takrat pa uzivajte!
LPU
LPU
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Pozdravljena druščina
!
Long time noo see, ampak mi še vedno navigamo in se, med drugim, kratkočasimo tudi z ribolovom...
Res da moj "potopis" ni med najbolj ažuriranimi, a glede na okoliščine je to največ kar lahko zaenkrat ponudim in hkrati prosim za razumevanje.
Če ne prej, se prav gotovo vidimo na januarskem srečanju.
Do takrat pa mirno morje in srečno že vnaprej!
LPU
Long time noo see, ampak mi še vedno navigamo in se, med drugim, kratkočasimo tudi z ribolovom...
Res da moj "potopis" ni med najbolj ažuriranimi, a glede na okoliščine je to največ kar lahko zaenkrat ponudim in hkrati prosim za razumevanje.
Če ne prej, se prav gotovo vidimo na januarskem srečanju.
Do takrat pa mirno morje in srečno že vnaprej!
LPU
.
Ej, pozdravljen "nadzornik" moje barke.
Sem ravno te dni mislil nate, evo pa si se oglasil.
Če boš imel čas pa pridi na decembersko srečanje, ker je običajno večja udeležba in bi bilo zanimivo slišat tvojo reportažo. Daj stroj na višje obrate, da pridobiš čas.
Sicer pa , dobro se imej. Napiši kaj o ribolovu in ulovu.
LP
.
Ej, pozdravljen "nadzornik" moje barke.
Sem ravno te dni mislil nate, evo pa si se oglasil.
Če boš imel čas pa pridi na decembersko srečanje, ker je običajno večja udeležba in bi bilo zanimivo slišat tvojo reportažo. Daj stroj na višje obrate, da pridobiš čas.
Sicer pa , dobro se imej. Napiši kaj o ribolovu in ulovu.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Zgodba se nadaljuje...
Večina jih ob zamenjavi plovila presedla na večje. Nekaj pa nas je takih, ki pristanemo na manjši barki. Tokrat je moj "novi dom" 3 krat manjsi od prejsnjega. Ampak saj vsi vemo, da velikost ni vse...
Glede objavljanja slik se morem še pozanimat.
PS: tudi tokrat gre z mano zvesta spremljevalka "zastavica morjeplovec". Pričakujem da se ji bo števec skupnih preplutih navtičnih milj zavrtel preko 100.000
.
LPU
Večina jih ob zamenjavi plovila presedla na večje. Nekaj pa nas je takih, ki pristanemo na manjši barki. Tokrat je moj "novi dom" 3 krat manjsi od prejsnjega. Ampak saj vsi vemo, da velikost ni vse...
Glede objavljanja slik se morem še pozanimat.
PS: tudi tokrat gre z mano zvesta spremljevalka "zastavica morjeplovec". Pričakujem da se ji bo števec skupnih preplutih navtičnih milj zavrtel preko 100.000
LPU
Nazadnje spremenil barba&capo, dne Pe Feb 22, 2013 08:28, skupaj popravljeno 2 krat.
- barba&capo
- Kontraadmiral
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov