Otok Pag - Straško, možnost priveza
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
sandi, vezano na tvoje zs, ti ne morem odgovoriti, ker mi javlja neke napake. zato takole: supetarska draga, nasproti marine, 100m od apartmaja privez, kar nam pomeni največ, saj je plaž okrog ogromno - letos gremo tretjič...pokliči blaženko 0038551776381 ali 00385 958268237, mail: stevo.poljak(at)inet.hr. reci, da si dobil kontakt od sabine in petra iz maribora.
dopust je za nami, vsem hvala za nasvete...najlepša hvala japeju, ki nas je pričakal kot obljubljeno s tapravo travarico
pa še bojo nam je pokazal...ne vem kaj je blo bolše travarica al boja
@stojko, cena dvigala pa je zgleda prav poskočla...tip je bil najprej zadržan, pol se ja razgovoril, piva ni hotel (mi udari u glavo kaže
), cena pa je bla za vse čolne in lastnike enaka 280 HRK
. marko je reko, da nema izjema...
@stojko, cena dvigala pa je zgleda prav poskočla...tip je bil najprej zadržan, pol se ja razgovoril, piva ni hotel (mi udari u glavo kaže
Za ta čoln ne rabiš nobenega dvigala. Tak čoln nahko sam na drči noter daš. Ko sem bil jaz v straškem (je že kar nekaj časa nazaj) so bili vsi čolni privezani tam kjer se konča kopališe na korpo morto. Če ni boj, ki jih skoraj sigurno ni, obuj plavute in masko pa najdi kak blok v vodi. Skoraj sigurno je kej noter in si priveži bojo nanj pa bo.
Saj za notri dat ni problema. Sem bil tam že za prvega maja in smo to že počeli. Je bilo takrat skoraj vse frej, sedaj pa ne vem, verjetno ne. To, da bom moral poplavati mi je jasno, samo zanimalo me je, če ima že kdo kaj "zamerkano".
Sicer se pa kar nekaj vidi tudi z vrha, saj voda ni tako globoka.
Je mogoče kdo že kdaj imel privezano na drugi strani kampa, pri športnem centru? Kako je pa tam?
Je mogoče kdo že kdaj imel privezano na drugi strani kampa, pri športnem centru? Kako je pa tam?
G-Rega napisal/-a:Saj za notri dat ni problema. Sem bil tam že za prvega maja in smo to že počeli. Je bilo takrat skoraj vse frej, sedaj pa ne vem, verjetno ne. To, da bom moral poplavati mi je jasno, samo zanimalo me je, če ima že kdo kaj "zamerkano".
@G-rega, bili smo vezani na treh bojah
tudi perotova možnost, ki je že navedena v tej temi, je dobra
lp peter
Pozdravljen G-rega !
Jaz končujem prvi del dopusta 24.7
. Tako je moja korpa morte prosta od tega datuma dalje do 6.8 ko se vračamo v Straško.
Žal te zadnji teden tvojega dopusta preženem iz priveza,vendar bi se verjetno dalo za ta termin poiskat nadomestilo na praznih privezih.
Privez se nahaja na začetku bivšega FKK dela kampa , sedaj smo tam pavšalisti.
Če te zanima mi sporoči ,da obvestim sosede dokler sem še tu,ker drugače te bodo preganjali iz priveza.
L.P.
Jaz končujem prvi del dopusta 24.7
Privez se nahaja na začetku bivšega FKK dela kampa , sedaj smo tam pavšalisti.
Če te zanima mi sporoči ,da obvestim sosede dokler sem še tu,ker drugače te bodo preganjali iz priveza.
L.P.
greenhorn napisal/-a:Jaz končujem prvi del dopusta 24.7. Tako je moja korpa morte prosta od tega datuma dalje do 6.8 ko se vračamo v Straško.
Vsekakor bi bil zadovoljen
G-Rega ni problema. Jaz jutri najkasneje v nedeljo zjutraj postavim čoln na prikolico . Tako bo privez prost. Če boš potreboval privez poišči parcelo 495 . Če gledaš od spusta za čolna v kampu po poti v smeri proti proti Gajcu je to prva parcela na kateri stoji počitniška prikolica. vse do nas so namreč postavljene same mobilne hišice , ki so zadnje čase tako priljubljene .
Nekje okoli parcele bo na prikolici stal tudi moj byliner
, kot razpoznavni znak . Prebivalci parcele ti bodo vedeli povedati katera boja je prava. Korpa morte je narejena po navodilih iz tega foruma ,letos obnovljena - 12mm veriga dolga več kot dve globini morja itd..
. Edino boja je ostala stara in dvomljivega zdravja.Čeprav ima kovinski drog veži raje na škobec ,ki je privit pod bojo direktno na verigo. Zadnji obremenitveni test je privez prestal pred tremi dnevi ko je morje popenilo kot že dolgo ne.Valovi so bili tako visoki ,da ko sem z obale gledal mojo banjo je ta izginjala iz vidnega polja ko se je spuščla v dolino med dva valova. Da ne govorim kaj s je z njo dogajalo ko je pripotovala na vrh naslednjega vala.
Prijeten dopust želim.
Slavko
Nekje okoli parcele bo na prikolici stal tudi moj byliner
Prijeten dopust želim.
Slavko
Velja. Vsekakor bom nakasneje do 5.8. zadevo izpraznil (če bom seveda potreboval), če pa bom našel kakšno korpo frej, bom pa že prej svoje potegnil. Do takrat ko se vrneš v Straško, ti pošljem tudi en ZS s telefonsko številko, da greva na kakšno pivo ali kaj podobnega. Prevezan ali neprivezan. Še enkrat hvala.
G-Rega še enkrat .
Zaradi močnega vetra in valov ,ki padajo direktno na spust za čolne je danes nemogoče izvleči čoln iz morja. Tako bo verjetno jutri in mogoče naslednji dan privez še zaseden z mojo banjo. Takoj ko se razmere uredijo mi bodo čoln izvlekli iz morja.
Ko gledam prognozo za naslednje dni in če ta drži (vreme Novalja ) je bolje pustiti čoln kar na suhem !!
. Veter vsak dan dvige valove ,ki onemogočajo katerekoli radosti na morju. In tako je že nekaj dni.
L.P.
Slavko
Zaradi močnega vetra in valov ,ki padajo direktno na spust za čolne je danes nemogoče izvleči čoln iz morja. Tako bo verjetno jutri in mogoče naslednji dan privez še zaseden z mojo banjo. Takoj ko se razmere uredijo mi bodo čoln izvlekli iz morja.
Ko gledam prognozo za naslednje dni in če ta drži (vreme Novalja ) je bolje pustiti čoln kar na suhem !!
L.P.
Slavko
a bo kdo se septembra v straskem? Jst mam plan od 11.9. naprej pa ce bo sreca bom se kak coln notr vrgu(ce dobim do takrat in porihtam formalnosti
)
Pa a kdo mogoce ve za kaksen privez tam doli, ki bi se bil za sposodit, rabil bi za cirka 2tedna, drugo leto pa upam da mi uspe postavit svojega, mamo pa lokacijo zraven FKK...
Ce bo pa kdo dol, pa seveda naj pride na travarico
Pa a kdo mogoce ve za kaksen privez tam doli, ki bi se bil za sposodit, rabil bi za cirka 2tedna, drugo leto pa upam da mi uspe postavit svojega, mamo pa lokacijo zraven FKK...
krusi napisal/-a:a bo kdo se septembra v straskem? Jst mam plan od 11.9. naprej pa ce bo sreca bom se kak coln notr vrgu(ce dobim do takrat in porihtam formalnosti)
če imaš bolj majhno banco lahko vežeš na mojo bojo. V planu imam iti dol 15 ali 16 .
Tako , da travarica pade.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov