Predlogi rute brez boj

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Jun 04, 2013 15:50

Kaprije majo tudi boje
sodnick
Kapitan
Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a sodnick » Pe Nov 08, 2013 14:04

Mi smo lani v Krkinjaših spali na sidru. Boje so samo pred gostilno in je globina samo 2m in za večje barke odpade. V večjem zalivu je še vedno sidranje pomoje. Tudi letos je bilo tako.

Sicer pa jaz največ uporabljam tole stran, kjer so lepo vse boje in za nekatere tudi cene in ostali podatki.

http://www.wosamma.at/bojenfelder/map.php
LP, Sodnick
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Pe Nov 08, 2013 18:46

Pa v Verudi je NOVA PLAVAJOČA pumpa od maja letos baje.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Nov 22, 2013 20:19

Tole našel na blogu, ki ga piše tisti Avstrijec, ki vzdržuje karto področij z bojami tule

In 2013 the Croatian Government modified the Maritime Domain and Seaport Act again, the unpopular 300 m rule was reduced to 150 m, see details here.

Sicer sem dal povezavo na tole karto in na temo 'predlogi rute brez boj' dal v 'zmedeno' (za reči, ki jih za zdaj ni mogoče urediti v kazala, kamor po vsebini spadajo) kazalo zanimivih povezav v forumovo bazo znanja.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov