9. Ruta morjeplovec
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Takole je, Ilovik ostane, razen v primeru slabe napovedi, kot je omenil Roberth1! S koncesionarjem sem dogovorjen, ni pa nekega velikega navdušenja, razen s strani oštirjev.
Njim je fino, če pride večja skupina, tistemu na privezih pa je bolj ko ne vseeno, v enem dnevu ne bo obogatel, pri čemer ga čisto razumem.
Rezervacije privezov ni, bodo pa malo "poskrbeli", da bo bolj fraj.
Cena ni tako astronomska, koncesiji sta dve, eno so boje pred Sv. Petrom, drugo je riva in pa dol nižje pontoni. Pri slednjem je dogovorjena "dobra" cena za skupino, nič konkretno, vendar "Ne brini, dogovoriti ćemo, polako, ne sekiraj se, bit će vam odlično, bit ćete zadovoljni..."
Glede večerje je po želji, oštarija ena, druga, roštiljanje na barki, kuhanje hrenovk in instant makaronov ali polente, kar pač komu paše.
Tako da gremo prvi dan na Ilovik po planu! Glede vremena pa je kot že omenjeno težko govoriti toliko dni v naprej, upamo na najboljše.
Rezervacije privezov ni, bodo pa malo "poskrbeli", da bo bolj fraj.
Cena ni tako astronomska, koncesiji sta dve, eno so boje pred Sv. Petrom, drugo je riva in pa dol nižje pontoni. Pri slednjem je dogovorjena "dobra" cena za skupino, nič konkretno, vendar "Ne brini, dogovoriti ćemo, polako, ne sekiraj se, bit će vam odlično, bit ćete zadovoljni..."
Glede večerje je po želji, oštarija ena, druga, roštiljanje na barki, kuhanje hrenovk in instant makaronov ali polente, kar pač komu paše.
Tako da gremo prvi dan na Ilovik po planu! Glede vremena pa je kot že omenjeno težko govoriti toliko dni v naprej, upamo na najboljše.
polanc napisal/-a:Ja 6 let sem vam ga jaz nosu u 6 00,zdej bi bil pa cajt de mi ga vi enkrt prnesete u 6 04,ko se Ribari odsviraju.
Bom jaz priglesiro s paradontaxom.
Glede tiste druge gostilne na Iloviku me več ne vidijo. Smo prišli z rentanim čolnom pa so se tak obnašali kot da bi bili iz Marsa. Ko smo pripluli do priveza pred gostilno, verjetno lastnica ali kaj mi pridrži vrv in reči "ovo ti je muring". Ne me jebat, nisam znao.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost