smo na dopustu

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Avg 04, 2014 21:06

haha, roberth, kdaj pa si bil tu, te nismo videli...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Avg 05, 2014 17:02

Nevihta nad splitom se je umaknila, po mocnem vetru zopet kuri sonce, jaz pa na ciovu srkam malvazijo :D je se, je, u podrumu :wink:
bsc46
Admiral
Kraj: Postojna

OdgovorNapisal/-a bsc46 » Sr Avg 06, 2014 15:48

Alesjo, tebe bodo nagnali domov. Kamor prideš, pripelješ nevihte.
Ljubitelj narave
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Avg 06, 2014 16:46

bsc46 napisal/-a:Alesjo, tebe bodo nagnali domov. Kamor prideš, pripelješ nevihte.

Ne se, pravkar prijadral na brac iz ciovega in privlekel sonce :D super jadranje PIHA DOBRO palamida je pridna, samo s prednjim jadrom 8 vozlov odlicno :D 8)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Sr Avg 06, 2014 17:05

Alesjo, si imel veter v krmo, da si šel samo na sprednje jadro?
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Avg 06, 2014 17:49

Marjan Tomki napisal/-a:Alesjo, si imel veter v krmo, da si šel samo na sprednje jadro?

Veter v polkrme in dokaj visoki dolgi valovi v krmo, to hitrost sem dosegel ko sem poglisiral z valom,tako je bila najvecja hitrost 8,4 vozla sem uzival :D boljsa polovica pa se je skrila v kabino, ces kaj delam da tako letimo :lol: :lol:
Borut
Viceadmiral
Kraj: ob Muri

OdgovorNapisal/-a Borut » Če Avg 07, 2014 11:48

no,jaz se pa skrivam pred burjo na Zmanju,včeraj sem hotel tankat v Vodice pa je preveč pihalo.Pristal na Prviču,danes naj bi burja ponehala,voda se je kar shladila na 22-23 C.Zvečer grem na Kaprije jutri pa skozi Kornate do Dugega.
Pridejo pa sedaj jadralci na svoj račun..

lp.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Avg 07, 2014 13:38

Burja na hvaru v uvali basina pravkar ponehala, tu dva dni postanka, ce se kdo mota tu okrog neka se javi, tudi dobro travarico sem nabavil, zdaj pa peka rib, juhuu :D
aleks09
Admiral

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Če Avg 07, 2014 15:09

Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal :lol: :lol: .. saj veš.. mi malo večji motornjaki takšnih brzin res nismo vajeni :wink: ... aja ..v glavnem pa uživajta in dober veter v jadra da boš še naprej letel.. Ko se vračaš mimo Poreča pa kaj javi, mogoče bom dol in lahko mirno priletiš do Červarja. Samo pazi da ne boš glisiral, ker so v zalivu velikokrat kontrole. In ker ti bodo zaloge verjetno pri koncu, te sigurno ne bom spustil domov suhega grla in praznega želodca :wink: Res lepo vabljena/i 8)
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Avg 07, 2014 15:31

aleks09 napisal/-a:Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal :lol: :lol: .. saj veš.. mi malo večji motornjaki takšnih brzin res nismo vajeni :wink: ... aja ..v glavnem pa uživajta in dober veter v jadra da boš še naprej letel.. Ko se vračaš mimo Poreča pa kaj javi, mogoče bom dol in lahko mirno priletiš do Červarja. Samo pazi da ne boš glisiral, ker so v zalivu velikokrat kontrole. In ker ti bodo zaloge verjetno pri koncu, te sigurno ne bom spustil domov suhega grla in praznega želodca :wink: Res lepo vabljena/i 8)

:lol: :lol: se bomo srecali, ok ja,mojo ni bilo strah hitrosti ampak valovi so bili veliki tako da manjsih motornjakov ni bilo na spregled :wink: hvala za lepe zelje bom tudi jaz z juga kaj dobrega s sabo pripeljal.
aleks09
Admiral

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Pe Avg 08, 2014 11:41

alesjo napisal/-a:
aleks09 napisal/-a:Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal :lol: :lol: .. saj veš.. mi malo večji motornjaki takšnih brzin res nismo vajeni :wink: ... aja ..v glavnem pa uživajta in dober veter v jadra da boš še naprej letel.. Ko se vračaš mimo Poreča pa kaj javi, mogoče bom dol in lahko mirno priletiš do Červarja. Samo pazi da ne boš glisiral, ker so v zalivu velikokrat kontrole. In ker ti bodo zaloge verjetno pri koncu, te sigurno ne bom spustil domov suhega grla in praznega želodca :wink: Res lepo vabljena/i 8)

:lol: :lol: se bomo srecali, ok ja,mojo ni bilo strah hitrosti ampak valovi so bili veliki tako da manjsih motornjakov ni bilo na spregled :wink: hvala za lepe zelje bom tudi jaz z juga kaj dobrega s sabo pripeljal.

Jap.. kakšen literček al tri finga prošeka pa se res ne bi branil... če imaš/boš imel možnost kje nabaviti bi prosil če lahko pripelješ ene tri litre. Solde dobiš ko se vračaš (povej kdaj) lahko v Červarju, lahko se bomo srečali kje na poti, lahko pa pritečem do Ribiške vasi ali do tebe. :wink:
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Pe Avg 08, 2014 12:07

ah, jst morm iti spet na sonce... 8) Gasa...

PS: roberth pripravi hladno pivo ;)
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Pe Avg 08, 2014 16:21

Hehe, ta vikend bo težko, razen če te tsunami prinese v Vraniče.
Naslednji (podaljšani) vikend pa bo hladilnik naložen in na vodi torba svežega ...... še znamko lahko izbiraš..

Aja, sonce je tokrat tudi za navadne ljudi.

Tex napisal/-a:ah, jst morm iti spet na sonce... 8) Gasa...

PS: roberth pripravi hladno pivo ;)
https://vodovod-rh.si/
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Pe Avg 08, 2014 18:28

Aleks09 mislim da jutri dobim dobrega proseka iz hvara tako da dobis :) se jutri hvar potem pa po vetru, ze dva dni pozno popoldanski maestral krasno za jadranje med bolom na bracu in hvarom :D :D
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Pe Avg 08, 2014 19:09

Prišel z mesečnega potepanja,jaz sem imel zegen z vremenom,od Tunarice do Tisna nisem kasiral niti toliko dežja,da bi mi opralo barko.Na obisku sta mi bila Pero 123 in Wolf imeli smo se kul,upam da bosta oba potrdila :wink: ,na Žrelcu srečal edino Morjeplovsko zastavo (največja in edina)kdo je to :oops: :? :) :lol: kdo drug kot sam Polanc,čez par dni pa se srečava še na Lošinju kjer sva se razšla in jo kresnila vsak na svoj konec proti domu.Pa mal reklame za gostilno v kampu(Češkem)v Solinah(Dugi otok).Zaželela sva si z ženo enga dunajca.Jeba ih isus,zrezek je bil velik kot ena pleskavica(otroška)tenak pa tako,da sem rekel kelnarci,da je za Ginesovo knjigo.Konstantno je bil debel 1mm. :cry:
mašinfirer

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta