smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Marjan Tomki napisal/-a:Alesjo, si imel veter v krmo, da si šel samo na sprednje jadro?
Veter v polkrme in dokaj visoki dolgi valovi v krmo, to hitrost sem dosegel ko sem poglisiral z valom,tako je bila najvecja hitrost 8,4 vozla sem uzival
Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal
.. saj veš.. mi malo večji motornjaki takšnih brzin res nismo vajeni
... aja ..v glavnem pa uživajta in dober veter v jadra da boš še naprej letel.. Ko se vračaš mimo Poreča pa kaj javi, mogoče bom dol in lahko mirno priletiš do Červarja. Samo pazi da ne boš glisiral, ker so v zalivu velikokrat kontrole. In ker ti bodo zaloge verjetno pri koncu, te sigurno ne bom spustil domov suhega grla in praznega želodca
Res lepo vabljena/i 
aleks09 napisal/-a:Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal![]()
... aja ..v glavnem pa uživajta in dober veter v jadra da boš še naprej letel.. Ko se vračaš mimo Poreča pa kaj javi, mogoče bom dol in lahko mirno priletiš do Červarja. Samo pazi da ne boš glisiral, ker so v zalivu velikokrat kontrole. In ker ti bodo zaloge verjetno pri koncu, te sigurno ne bom spustil domov suhega grla in praznega želodca
Res lepo vabljena/i
alesjo napisal/-a:aleks09 napisal/-a:Oprosti Alesjo, ma sem se tvojemu "letenju" z 8.4 nm/h in temu, da se je tvoja zaradi" hitrosti" skrila v kabino kar malce prisrčno nasmejal![]()
Res lepo vabljena/i
![]()
se bomo srecali, ok ja,mojo ni bilo strah hitrosti ampak valovi so bili veliki tako da manjsih motornjakov ni bilo na spregled
hvala za lepe zelje bom tudi jaz z juga kaj dobrega s sabo pripeljal.
Jap.. kakšen literček al tri finga prošeka pa se res ne bi branil... če imaš/boš imel možnost kje nabaviti bi prosil če lahko pripelješ ene tri litre. Solde dobiš ko se vračaš (povej kdaj) lahko v Červarju, lahko se bomo srečali kje na poti, lahko pa pritečem do Ribiške vasi ali do tebe.
Hehe, ta vikend bo težko, razen če te tsunami prinese v Vraniče.
Naslednji (podaljšani) vikend pa bo hladilnik naložen in na vodi torba svežega ...... še znamko lahko izbiraš..
Aja, sonce je tokrat tudi za navadne ljudi.
Naslednji (podaljšani) vikend pa bo hladilnik naložen in na vodi torba svežega ...... še znamko lahko izbiraš..
Aja, sonce je tokrat tudi za navadne ljudi.
Tex napisal/-a:ah, jst morm iti spet na sonce...Gasa...
PS: roberth pripravi hladno pivo
https://vodovod-rh.si/
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Prišel z mesečnega potepanja,jaz sem imel zegen z vremenom,od Tunarice do Tisna nisem kasiral niti toliko dežja,da bi mi opralo barko.Na obisku sta mi bila Pero 123 in Wolf imeli smo se kul,upam da bosta oba potrdila
,na Žrelcu srečal edino Morjeplovsko zastavo (največja in edina)kdo je to
kdo drug kot sam Polanc,čez par dni pa se srečava še na Lošinju kjer sva se razšla in jo kresnila vsak na svoj konec proti domu.Pa mal reklame za gostilno v kampu(Češkem)v Solinah(Dugi otok).Zaželela sva si z ženo enga dunajca.Jeba ih isus,zrezek je bil velik kot ena pleskavica(otroška)tenak pa tako,da sem rekel kelnarci,da je za Ginesovo knjigo.Konstantno je bil debel 1mm. 
mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta