4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
bolid napisal/-a:?..........da bi gazda z gostilne dobil mal skomine
Mi pa inšpekcijo ! No go.
Ta problem sem slutil in ga adminu v preteklosti že nekajkrat omenil. Postali smo (pre)velika druščina. Za druženje in popivanje tako velike družbe je po zakonu predpisan že eden ali dva redarja, pa dovoljenje za zbiranje, pa ne vem kaj še...
Torej ostane nam :
Ali uradno prijaviti prireditev (odgovorna oseba, organizator pravna oseba RH, pravilnik potrjen iz strani UE in celo kakšnega hrvaškega saveza, ker bo ruta prešla iz ene županije v drugo itd, itd). ODPADE
Ali se iti tako kot dosedaj, ampak žal malo razbiti skupinsko druženje. Mogoče se razdvojiti v dve gostilni, ki stojita skupaj. Ali pa dogajanje malo bolj preseliti na krove bark. Ne vem.
Vsekakor se bomo pa morali zavedati, da ruta ostaja prijetno druženje, spoznavanje narave in ljudi ter nabiranje morjeplovskih izkušenj. Nikakor pa ne razgrajanje in popivanje. Ker s tem se meče slaba luč na vse slovenske morjeplovce po Jadranu. In konec koncev to lahko nekoga zelo drago stane
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
No glede na nastalo situacijo in tudi na to, da mi oštarija tam v Balvanidi ni preveč všeč, bi lahko izbrali opcijo Artatore ali pa Balvanida in kakor je bilo omenjeno se malo pogrupiramo oz. se speče in poje po čolnih potem pa pač druženje med seboj.Problemi bodo edino na manjših čolnih brez kuhinje
Alternativa je pa še vedno Ilovik, se pač izbere drugo oštarijo, pa še privezov je več kot dovolj za 50 bark.
Jaz osebno sem za Ilovik, pa vi ?
Ps. Čevape bom pa itak imel s seboj, tako da mi je načeloma vseeno.
Alternativa je pa še vedno Ilovik, se pač izbere drugo oštarijo, pa še privezov je več kot dovolj za 50 bark.
Jaz osebno sem za Ilovik, pa vi ?
Ps. Čevape bom pa itak imel s seboj, tako da mi je načeloma vseeno.
Prvi večer bi tudi mi tamali lahko preživeli brez gostilne (hladilne torbe bojo še držale roso, cook lahko baje zakurimo na čolnu, pa se zvežemo skupaj v 2,3 vrste in zažuramo sredi morja.Upam, da tako nismo v prekršku. Hrvati pa se naj slikajo za povprečno letno plačo, ki jim bo ušla v enem večeru.
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov