smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Pašman, Dobropoljana.
Včeraj v mandraču razbili in potopili pomol
No, na srečo ne mi. Vpluli smo popoldan, in ker je pihalo naravnost v mandrač, smo se vezali na bok prve prijazne barčice, na pomol bi se namotovilili kasneje.
Kasneje po večerjici sta od pomola štrlela iz vode le oba konca,po sredini se je prelomil in nečastno potonil dober meter pod vodo. En mali gliser, ki je bil takrat edini privezan na pomolu, so zgleda pravi čas odvezali, bil je videti moker po ceradi, ne pa potopljen. Kaj so počeli, ne vem.
Skratka, pazite na kakšne pomole privezujete
Slike pripnem kasneje, ko najdem kakšen pomol za nocoj

Včeraj v mandraču razbili in potopili pomol
No, na srečo ne mi. Vpluli smo popoldan, in ker je pihalo naravnost v mandrač, smo se vezali na bok prve prijazne barčice, na pomol bi se namotovilili kasneje.
Kasneje po večerjici sta od pomola štrlela iz vode le oba konca,po sredini se je prelomil in nečastno potonil dober meter pod vodo. En mali gliser, ki je bil takrat edini privezan na pomolu, so zgleda pravi čas odvezali, bil je videti moker po ceradi, ne pa potopljen. Kaj so počeli, ne vem.
Skratka, pazite na kakšne pomole privezujete
Slike pripnem kasneje, ko najdem kakšen pomol za nocoj

Nazadnje spremenil francelj, dne Sr Jul 22, 2015 23:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Po dolgem prepiranju in grožnjam se mi je uspelo privezati na glavni pomol. Ob napol praznem pomolu bilo je fraj vsaj še deset muringov mi odgovori da je polno. Pa sem zahteval šefa, ko se je javil sem malo prosil malo grozil😊, ko sem mu pa na pomolu pokazal staro novinarsko izkaznico, je pa italjana ven vrgel mene pa vezal.
Noro, ampak je uspelo sicer je žena proti da ostane a tu, ampak se ne dam.
Noro, ampak je uspelo sicer je žena proti da ostane a tu, ampak se ne dam.
samo morje !
Vsi vejetno še bolje poznate problem z chateristi od mene venda kar je preveč je preveč. V letošnjem poletju to pomeni zadnjih 32 dni sem prespal 10 krat na luškem privezu, 2 x v marini ostalo na "divje". Nikjer se niso obnašali tako arogantno do mene kot
tu, zato me je še malo podžgalo.
Sedaj ko sem plačeval mi je dejal, da gostinci pritiskajo na njega, kao carteristi več trošijo.
Vsak ki me pozna ve, da toliko kot lahko jaz pojem in popijem lahko malo ljudi na tem jadranu( glede na mojo postavo ). 😄😄😄🍺🍷🍔🍗🍖🍕🍨🍩🍟🍹🍶🍴
tu, zato me je še malo podžgalo.
Sedaj ko sem plačeval mi je dejal, da gostinci pritiskajo na njega, kao carteristi več trošijo.
Vsak ki me pozna ve, da toliko kot lahko jaz pojem in popijem lahko malo ljudi na tem jadranu( glede na mojo postavo ). 😄😄😄🍺🍷🍔🍗🍖🍕🍨🍩🍟🍹🍶🍴
samo morje !
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov