smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
dopust
Zdravo mi jutri začenjamo dopust tako da bono nekje okoli Krka Raba, Grgurja odvisno od vremena se vidimo ko se srečamo
Se bom javljal sproti če se kje ujamemo
Lep pozdrav!
Se bom javljal sproti če se kje ujamemo
Lep pozdrav!
-
navtik_borut
- Admiral
kasaudio napisal/-a:Pozdrav še z moje strani, sicer pozen ker je dve tretjini "top" dopusta mimo. Vreme je odlično, dežja že več kot dva tedna nisem videl... vroče je ko pes. Včeraj je bil na Cresu nek temperaturni rekord, nam pa se še namazat ni treba.
Če bo kdo kaj mimo Martinščice hodil - kaj mrzlega se bo našlo. Morjeplovske zastavica je zaenkrat v naših koncih moja edina.
LP
Kateri zaliv je to?
Hvala za info.
P.S.: Luštna familija!
klemn napisal/-a:
Aha si bil na plaži.....bife ponavad odprejo nekje ob 11 dopoldne, zaprejo pa okrog 18tih......sam jih zdej skos neki elektrika zaje..va, tko da lohka da je blo zarad tega zaprto...
A kamp je poln?
Kamp je poln, uglavnem slovencev. Plaža prav tako. Je polno avtov, iz česar je razvidno, da tudi od drugje hodijo. Tudi hišice ob obali so bile polne. Čigava je tista večja z lepo urejeno okolico?
Nismo prespali, zvečer smo šli v Trpanj. (napaka!)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:klemn napisal/-a:
Aha si bil na plaži.....bife ponavad odprejo nekje ob 11 dopoldne, zaprejo pa okrog 18tih......sam jih zdej skos neki elektrika zaje..va, tko da lohka da je blo zarad tega zaprto...
A kamp je poln?
Kamp je poln, uglavnem slovencev. Plaža prav tako. Je polno avtov, iz česar je razvidno, da tudi od drugje hodijo. Tudi hišice ob obali so bile polne. Čigava je tista večja z lepo urejeno okolico?
Nismo prespali, zvečer smo šli v Trpanj. (napaka!)
Tista velika hiša je privat, od američana, (John) ki pride vedno za 2 meseca dol. je lastnik flote ladij in plantaže ostrig
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov