smo na dopustu

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Avg 13, 2015 21:16

H2O napisal/-a:A nč ne piha? Kadar piha, komarji manj napadajo...

Preko dneva ze tretji dan piha lep maestralcek po soncnem zahodu pa je trenutno popolno brezvetrje ce zapiha kaj burincka bom kar v kokpitu spal.
Kroko
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a Kroko » Če Avg 13, 2015 23:24

Na Ižu sedaj ne piha nič. Komarji napadajo a smo se našpricali tako da gredo raje drugam. Brancin za večerjo je bil odličen, v hladilniku pa imam polno hladnega piva. Skratka uživam.
al

OdgovorNapisal/-a al » Pe Avg 14, 2015 08:16

CAR napisal/-a:Pa se nam je uspelo srečati z Al-om tudi na morju in ne samo preko pomola :D
Vceraj smo v Skriveni luki skupaj preživeli prijeten večer ob odličnih palačinkah katere nam je pripravila OKP. Kljub vročini jih je neumorno pekla mi pa smo jih prav tako neumorno hrustali. Vse skupaj smo začinili z nekaj stekkenic dobrega vina mojega kolega,ki se je prav tako z ženo udeležil "palačinka party". Zjutraj smo se po umivanju zob s Travarico razšli, Al in OKP proti severu midva pa na Mljet.

ja, fajn smo se imeli.
združili smo moči, Carjeva barka Nutella, Marjanova Rumeni muškat in ostala vina, na naši se je pa zgodil pokol palačink :D
Sem bral enkrat na forumu, da Car ogromno poje ampak jaz tud. Ne vem pa kje je trik, da on izgleda iz profila kot zvita, jaz pa kot raztegnjena palačinka :lol:
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Pe Avg 14, 2015 08:25

MLJET!
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Pe Avg 14, 2015 10:23

Če boš prihodnji teden kej mimo Biograda vozu se javi, te pelem na pohanga pšanca z nutelo :lol:
https://medisken.si
Uporabniški avatar
Dado
Kapitan fregate
Kraj: ~ Prlekija ~

OdgovorNapisal/-a Dado » Pe Avg 14, 2015 20:48

Tako zjutraj pa na otok Krk

Če bom srečal kakega morjeplovca ga bom pocukal za rokav in bomo kako rekli ob kakem hladnem ali dva seveda :D

Pa mirno morje vsem
~ Eli ~
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Pe Avg 14, 2015 20:51

Arta vela pravkar ligenjcke pripravljam lacen ku vol in se tesc mora bit dobro . :D
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » So Avg 15, 2015 13:51

Pravkar spustil sidro v kukljici. Med plovbo blizu pasmana srecal mileta, ki pravi da nas zvecer obisce. Pa tudi polanc pride sem :D bo pestro i veselo zvecer :wink: je pa mozno da nas tudi kaka nevera obisce ponoci. L.p. in mirno morje vsem.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » So Avg 15, 2015 14:47

Ce bo kdo krozil po vzhodnem delu Krka naj me pocuka za rokav. Zastavica je obesena, pijaca pa v hladilniku...
mirno morje
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » So Avg 15, 2015 17:10

Bil včeraj po dolgem času v Barbarigi. Sto gumenjakov in gliserjev s SLO registrskimi označbami, pa niti ene morjeplovske zastavice! :(
A ste vsi v Dalmaciji?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Ne Avg 16, 2015 08:40

Alesjo;. Prenočili v Rovinju. Nevihta nas je obšla za malo. S Pavletom smo se vrnili včeraj na domači privez.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Avg 16, 2015 10:05

Nikola T. napisal/-a:Alesjo;. Prenočili v Rovinju. Nevihta nas je obšla za malo. S Pavletom smo se vrnili včeraj na domači privez.

Midva pa sva nocila v kukljici. Tudi polanc blizu mene na sidru
Zvecer se nam je pridruzil se mile ki je sem priletel iz bibinj. Jaz sem skuhal dobro morsko vecerjo ki smo jo skupaj pojedli na polancovi barki prijetno pokramljali in vse skupaj zacinili z razlicnimi vini. Kmalu potem je mile poletel nazaj in nevihta je pokazala zobe treskalo je kot na fronti in posteno opralo barke. Zdaj pa bonaca ob kavici in travarici se pa spet kopicijo oblaki in opet grmi tako da bo spet kaj pralo. L.p.alesjo
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Ne Avg 16, 2015 11:47

Mi pa na Šolti v zalivu Nečujam. Trenutno rahel SE in brez padavin. Je pa na W kar pošteno črno.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » Ne Avg 16, 2015 11:53

Včerajšnji dan je minil v prijetni dużbi, ob dobri hrani in pijači in v svetovnem ambientu - polančevi jadrnici. Noč nas je prala in slikala, zdaj pa v Sukošanu pijeva travarico in čakava da nevihta mine. Hvala Bostjan9 za prenočišče.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Avg 16, 2015 12:06

Jaz in polanc pa se vedno zasidrana v kukljici kisa lije i bubnjevi sviraju travarica je pa tudi po medici smo ze udarli :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta