smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
3. leto izpita za čoln in s tem 3. dan vožnje gumice v življenju (vsako leto rentanje gumice za 1 dan)
Gumenjak: baracuda 530, 6 članov posadke, yamaha 70km.
Dan vožnje: petek, 4.8.2016, štart mesto Murter ob 9.15, obkrožili celotni otok Murter-vmes ugotovili da gumica pod mostom ne gre skozi in smo tendo morali zložiti
Pri kampu in restavraciiji Stella maris sem moral zaradi nedostopnega terena zapeljati reševalce do ponesrečenca (kap) okrog enega rt-a ampak smo žal prišli prepozno(bili smo edini čoln tam slučajno)
Po obkrožitvi Murterja še skok na kopanje na Vrgado in nazaj mimo Pakoštan ter Murvenjaka do Murterja
Tak je to...malo dnara, malo muzike
Lp
Gumenjak: baracuda 530, 6 članov posadke, yamaha 70km.
Dan vožnje: petek, 4.8.2016, štart mesto Murter ob 9.15, obkrožili celotni otok Murter-vmes ugotovili da gumica pod mostom ne gre skozi in smo tendo morali zložiti
Pri kampu in restavraciiji Stella maris sem moral zaradi nedostopnega terena zapeljati reševalce do ponesrečenca (kap) okrog enega rt-a ampak smo žal prišli prepozno(bili smo edini čoln tam slučajno)
Po obkrožitvi Murterja še skok na kopanje na Vrgado in nazaj mimo Pakoštan ter Murvenjaka do Murterja
Lp
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Wolf napisal/-a:Tex napisal/-a:Aha zen ja, ta vse popije, se slano vodo a ne volkec...;
Tex dobro si se zapomnil ime moje barke - no tako žejen pa spet nisem da bi pil slano vodo![]()
Evovii škoda da se nisva srečala- drugače pa imam privez v Volmah.
Kako si kdo ne bi zapomnil tako lepe barke in tako fejst žene!
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov