smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Na prehodu med trojnima stebroma cca 5m proti zalivu je bilo čisto majhno rebro mulja na le 1,6m ostalo pa minimalno 1,7m. Meni kaže globinomer na 10cm natančno tako, da je bilo po moje ob 1,7m le še cca 5cm ali manj pod kobilico. Barka ni bila obtežena. Šlo je ampak sem šel čisto počasi z le 0,5 vozla, ker sem nazadnje tik pred privezom pošlatal betonski blok pri le 1 vozla in sedaj grem kot po jajcih. Ziher je ziher.
No pa smo pospravli velikonočne, pa še prvomajske praznike. Je bilo kaj plovbe?
Zadnjič sem na Sv.Andriji videl polančevo zastavo. Ampak preden sem zaključil s kavami na terasi hotela in prišel na pomol, je že izplul.
Bilo je bolje kot doma, a ni blo bog ve kaj. Kt bi bli na Kredarci, ne pa v Istri.
Danes popoldam pridem domov, tukaj pa toplo, za na bazen.
Zadnjič sem na Sv.Andriji videl polančevo zastavo. Ampak preden sem zaključil s kavami na terasi hotela in prišel na pomol, je že izplul.
Bilo je bolje kot doma, a ni blo bog ve kaj. Kt bi bli na Kredarci, ne pa v Istri.
Danes popoldam pridem domov, tukaj pa toplo, za na bazen.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
tomaz_slo napisal/-a:Marchi napisal/-a:tomaz_slo napisal/-a:kr en napisal/-a:Bo kdo od udeležencev rute štartal takrat tudi dopust ?
Prvi del dopusta. Do 9.7..
Maturanti?
2/3 maturantov smo že dali čez. Do naslednje mature pa bo še nekaj vode preteklo.
Zato sem vpršal, ker mi prekinjamo dopust 9.7. zaradi rezultatov mature oz. nekih protokolov na gimnaziji.
Torej. Če boh da srečo in zdravje, baba pa dnar, se 22.6. odvežemo in na jug. Vsaj do Volm. 23-ega, če bo vreme, pa čez.
Vsi, ki greste takrat na ruto ali pač proti jugu, lahko naredimo nekje okoli Kamenjaka tabor. (Ali Svinjac, ali Volme ali Portić, lahko tudi za Čejo)
Vsi, ki greste takrat na ruto ali pač proti jugu, lahko naredimo nekje okoli Kamenjaka tabor. (Ali Svinjac, ali Volme ali Portić, lahko tudi za Čejo)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
kr en napisal/-a:Torej. Če boh da srečo in zdravje, baba pa dnar, se 22.6. odvežemo in na jug. Vsaj do Volm. 23-ega, če bo vreme, pa čez.
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost