Grčija 2014

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

borro
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a borro » Po Nov 24, 2014 14:20

Evo ena ideja...
kaj če bi se Vi ki ste že pluli po Grčiji preko zime dobili enkrat na enem grškem večeru, in bi nam zelencem malo bolj obširno obrazložili in prestavili te lepote...(podkrepljene s slikami, podatki, koordinatami, cenami, napotki...) Ne mislim to kot predstavitev, ampak bolj v stilu druženja.. miza, liter, laptop pa kak telefon, list papirja in debata..
Kajti tudi sam se spogledujem z idejo, da bi jo drugo leto puhnil dol, samo bi blo pa zelo priporočljivo mal preizkušene prakse slišat, da ne bom pol prišel nazaj pa poslušal v stilu..pa sam tri milje naprej je pa najleša plaža, pa super gostilna, pa pocen pijača, pa same lepe so po mestu.... sam pa nebi vidu drugega kot kamen.. :D :D

v razmislek....
jaz bi prišel.
Uporabniški avatar
johnny1300
Viceadmiral
Kraj: Straža
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a johnny1300 » Po Nov 24, 2014 15:00

Odlična ideja Borro. Jaz bi se tudi udeležil. Pa še kiki riki bi prinesel :D
Grčijo sem prevozil z motorjem Igoumenica-Kalampaka-Neo Makri-Athene-Korint-Mykine-Epidavros-Nafplio-Sparta-Kalamata-Kokkinogela-Kalamata-Olypmpia-Patras. Iz Patrasa do Benetk se je na istem trajektu peljal Brane Grubar. Ima barko v Kalamati.
Nekaj grškega morja sem videl iz celine. Bi pa rade volje poslušal še vas, ki ste bili tam z barkami.

Brane Grubar je imel lani predstavitev o Grčiji v Novem mestu preko JK Novo mesto
al

OdgovorNapisal/-a al » Po Nov 24, 2014 21:56

... in vse tiho je bilo :D
Vi samo pripravite večerjo, par litrov Malvazije, Bernarda (ta temnga), jelenovo salamo (moja želja) itd... pa pridemo. Predvidevam, da pridejo Joško, odkapitanažena, morda denisthemenace, dilligence (čeprav ni naklonjen promoviranju Grčije hehe), moja malenkost... in še kdo se bi našel
... Videl zadnjič, da sta primula in Luftar modrovala na enem od srečanj... Hrast tudi ve veliko...

Sicer pa: Jonsko morje ni lepše od Hrvaškega, navitke zna biti več (predvsem flotile), piha močneje, kot na Hrvaškem...
Res pa je tudi: da se zaenkrat nič ne plačuje (zaenkrat, ker neke spremembe se dogajajo), da je hrana cenejša kot na Hrvaškem, da so Grkinje kar luštne (pa vseeno Hrvatice zmagajo)

Če pomislim, se mi zdi, da sem od navtikov, ki so obiskali Grčijo slišal prav toliko razočaranih mnenj, kot tudi tistih navdušenih.

Meni je fajn. Grem še :lol:

btw. ideja za Grški večer ni slaba. Ampak ne predavanje. Druženje pa tko...

Do takrat pa kar z vprašanji na plano... :arrow:
diligence
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a diligence » Sr Nov 26, 2014 16:20

Na srečanje z temo Grčije z veseljem pridem-prideva.
Navtičnh izkušenj z Grčijo imam sicer samo eno sezono,vendar,nekaj odgovorov bi že bilo,vprašanj pa tudi.

Al-ovo željo po jedilniku bi dopolnil še z štrudlom :oops:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta