Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
alesjo napisal/-a::D dragi prijatelji morjeplovci res je vse zelo zanimivo prevsem za nas vso pot do sedaj nas burja spremlja na fuul in tak feful kot nas je danes polozil cisto do morja nisem se dozivel barko je dobesdno poleglo na gladino se dobro da nismo zajeli vode v jadra takoj zatem smo glavno jadro spravili skoda ker nima nobene krajsave v naslednjih dneh bo veter jacal in prehajal v tramontano tako da plovba za palagruzo ni priporocljiva prevsem zato ker bo na odprtem prevec vala dni pa nam tudi zmanjkuje smo pac naleteli na take vremenske razmere. Sem nameraval nalozit fotke pa mi brskalnik na telefonu tega ne podpira tako bo reportaza z slikcami po povratku. L.p. P.team
Bouges Nina napisal/-a:Palagruža team sporoča še izkušnje s sidranjem s sidrom polanc1. Pri Unijah je pod naleti burje začel popuščati vinč, medtem, ko se sidro ni premaknilo.
Marjan Tomki napisal/-a:@polanc@Co
[list]Zanima me, kakšne kombinacije jader imate (tipi, kaj se lahko krajša, pa kako in koliko...) in kako ste to uporabljali pri kakem vetru.
Bouges Nina napisal/-a:Palagruža team sporoča še izkušnje s sidranjem s sidrom polanc1. Pri Unijah je pod naleti burje začel popuščati vinč, medtem, ko se sidro ni premaknilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov