Sezona 2014
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ne vem... jaz sem prišel pogledat, kje ste in sem bil v Ljubljani, pa vas treh nisem videl.
Tex, si imel dvignjeno zastavico morjeplovca? Če nisi, je bil mogoče to problem
Tule namreč čevapov ni bilo videti, je bil pa prebranac in to dober.
Tex, si imel dvignjeno zastavico morjeplovca? Če nisi, je bil mogoče to problem
Tule namreč čevapov ni bilo videti, je bil pa prebranac in to dober.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
Tex napisal/-a:MT, mi smo bili v najboljši gostilni,kje si pa ti lutal pa ne vem...
zastavca ? hmmm....
enkrat sem že povedal, od kar nam je "merklova" uredila T2L imamo takole...
pa lep pozdrav...
Tudi take nisem videl... Bo treba obiskat okulista
Sicer to nekaj spominja na cesarsko nemško vojno mornarico - pred prvo svetovno vojno, če se ne motim. Imaš že od takrat T2L od Merklove? Potem gospa zares dobro zgleda za svoja leta, pa ti tudi za tvoja
Correct me if I am wrong, please.
-
Poletni veter
- Kapitan
"Rolajoče" jutro na NW Suska, kopanje na Iloviku potem pa naprej do Silbe, recimo.
In med tem, ko ženka dela grško solato, je na vrsti menjava olja in filtra. Kdo bo prej?
A za Zadar kdo priporoča kakšen fajn privez (11m), za čez noč? Tehnomont marina ali kako se ji že reče, tista v strogem centru je najslabša, če že ne na svetu, pa vsaj na severni polobli
. Vsaj nekaj let nazaj je bilo tako.
In med tem, ko ženka dela grško solato, je na vrsti menjava olja in filtra. Kdo bo prej?
A za Zadar kdo priporoča kakšen fajn privez (11m), za čez noč? Tehnomont marina ali kako se ji že reče, tista v strogem centru je najslabša, če že ne na svetu, pa vsaj na severni polobli
Marchi napisal/-a:A za Zadar kdo priporoča kakšen fajn privez (11m), za čez noč? Tehnomont marina ali kako se ji že reče, tista v strogem centru je najslabša, če že ne na svetu, pa vsaj na severni polobli.
Tankerkomerc
Prav dosti izbire v Zadru nimaš. Lahko greš v Borik, ampak od tam je peš predaleč do starega mesta... ali v Vitrenjak, ki tudi ni prav blizu... ali pa v Preko in od tam z ladjo v Zadar.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov