Startam iz Portoroža tako da ce se kdo starta od tu lahko gremo skupaj
7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Volvo ,več nas gre iz Portoroža in res ti nebo dolg čas. O samih podrobnostih in zadolžitvah se še dogovorimo.Je pa lepo ,da že sedaj misliš na RUTO in poletje. Nisi edini, ki že komaj čaka, da se sezona prične.Poletje kje si, dobimo se na srečanju na Trojanah ,kjer bomo pričeli razmišlati in sanjati oRUTI.
L.P.
L.P.
Seveda 7. ruta bo, majice bomo tudi zrihtali tako kot vedno, nekaj bodo ziher prispevali sponzorji, nekaj simboličnega pa bo za majico treba pritaknit iz žepa.
Glede barve povem že sedaj, da bodo letos modre. In ker smo morjeplovci in nam paše modra barva, bodo sedaj vsako leto samo še modre... No ja, do 10. rute, takrat bodo pa PINKI, pa če vam je všeč al pa ne!
10-ka je pa lepa številka in jo je treba proslavit.
Datumi kot vedno vikend okrog 25. junija, letos je to od 25.06. do 28.06.2015. Če me spomin ne vara je imela iste datume čisto prva ruta leta 2009.
Glede barve povem že sedaj, da bodo letos modre. In ker smo morjeplovci in nam paše modra barva, bodo sedaj vsako leto samo še modre... No ja, do 10. rute, takrat bodo pa PINKI, pa če vam je všeč al pa ne!
10-ka je pa lepa številka in jo je treba proslavit.
Datumi kot vedno vikend okrog 25. junija, letos je to od 25.06. do 28.06.2015. Če me spomin ne vara je imela iste datume čisto prva ruta leta 2009.
Jaz štartam letos za premembo že par dni prej in ne dan kasneje kot običajno.
Predvidoma 19.6.2015 premik do Bibinj na barko, potem pa počasi proti Krku, tako, da mi letos piknik pred ruto ne sme uiti.
Z ruto se bomo družili do zadnje južne točke in potem odcep nazaj na jug do matične točke do nedelje 28.06 2015.
Predvidoma 19.6.2015 premik do Bibinj na barko, potem pa počasi proti Krku, tako, da mi letos piknik pred ruto ne sme uiti.
Z ruto se bomo družili do zadnje južne točke in potem odcep nazaj na jug do matične točke do nedelje 28.06 2015.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
mile napisal/-a:Jaz štartam letos za premembo že par dni prej in ne dan kasneje kot običajno.
mile, se dobimo 19.6.2015 nekje v Kvarnerju. Upam.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov