nekaj utrinkov iz dopusta v kraju Žaborič /Šibenik
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
v grebaščci ni nobene rampe, so ene majhne škarpe pozidal, jst sem kr na plaži pri enem v privat kampi noter čoln spustu, za ven so pa trije domačini na havbi sedel da sem ven iz peska zlezu ,pa mam čoln z prikolo težak samo ene 400kg, pa še zelo ozke ceste imajo, je pa v žoboriči en dvigal na pomolu, sam je treba plačat ,od tam pa je po morju ene 20 km do grebaščice.
želim ti lep dopust
lp jure
želim ti lep dopust
lp jure
ena majhna rampa je blizu trgovine, sam so betonske korite za rože tja postavili, domačin mi je pravil ,da bodo uredil marino mal pred grebaščico, tam kjer se začne obzidje ,ker turisti jamrajo ,da ful smrdi po bencinu in pa nafti. so mene tudi opozoril da mi smrdi čoln, pol smo pa ugotovil da je na sosedovem gumenjaku pozabu tip zapret ventil na pokrovčku. sm imel občutek ,da kadar sem izplu ,da me mal postrani gledajo, sam de bom pa 300 metrov ven iz zalliva veslov pa malo morgen.
lp jure
lp jure
jure1 napisal/-a:ena majhna rampa je blizu trgovine, sam so betonske korite za rože tja postavili, domačin mi je pravil ,da bodo uredil marino mal pred grebaščico, tam kjer se začne obzidje ,ker turisti jamrajo ,da ful smrdi po bencinu in pa nafti. so mene tudi opozoril da mi smrdi čoln, pol smo pa ugotovil da je na sosedovem gumenjaku pozabu tip zapret ventil na pokrovčku. sm imel občutek ,da kadar sem izplu ,da me mal postrani gledajo, sam de bom pa 300 metrov ven iz zalliva veslov pa malo morgen.
lp jure
Mater eni pa res samo iščejo pizdarije
Doma pa ima spalnico poleg kurilnice
Ne ga srat Mate ja zaprl u Mirinah ali kaj?
Saj ni bil neki speedy gonzales samo je bilo pa vseeno fino pojest hambič pa pomfrit sa kečupom. Ponaadi sem ga klical ko sem šel mimo Krapnja lagane plovbe pa še ni bilo gotovo ko sem prispel Mirine.
Je zgledalo samo začasno zaprto ali kar zaprtega tipa za to sezono?
LP, G
Saj ni bil neki speedy gonzales samo je bilo pa vseeno fino pojest hambič pa pomfrit sa kečupom. Ponaadi sem ga klical ko sem šel mimo Krapnja lagane plovbe pa še ni bilo gotovo ko sem prispel Mirine.
Je zgledalo samo začasno zaprto ali kar zaprtega tipa za to sezono?
LP, G
jobe napisal/-a:dule napisal/-a:Cibro, tudi jaz hodim v Brodarice. Apartma v prvi vrsti ob morju, lasten privez in lastno dvigalo za čoln in res super lastniki.
pozdravljen,
ne vem, če je zadeva ša aktualna, pa vendar....je možno dobit kak kontakt glede apartmaja, slikice...?
vnaprej hvala
lp
Malo pozno, smo bili 14 dni na dopustu.
Mi smo bili tukaj:
http://www.apartmani-tudic.com/index.ph ... loc=&fl=sl
Vinjeto kupiš v Šibeniku to je cca 7 milj od žaboriča.Je pa tako lani ko sem pristal je tipček na sjuterju ma u sekundi priletel da moram plačati privez za tistih par min, no sem mu lepo rekel da grem po vinjeto pa pravi neka bude, če nisi nadrkan bo tudi on cool.
tudi pumpa je tam, je pa kar visoko od vode, ne vem kakšen čoln imaš, nasednja pumpa je od žaboriča 9 milj v Vodicah v marini.Je pa tako da če greš v smeri žaborič-vodice imaš maestral čez dan v premec kar je precej neugodno za male čolne, se pa da iti ob obali krapnja in je ok, no vse je odvisno od čolna. Po kopnem imaš cca 10 min vožnje do pumpe pred Šibenikom.
Kdaj imaš plan iti?
LP, G
tudi pumpa je tam, je pa kar visoko od vode, ne vem kakšen čoln imaš, nasednja pumpa je od žaboriča 9 milj v Vodicah v marini.Je pa tako da če greš v smeri žaborič-vodice imaš maestral čez dan v premec kar je precej neugodno za male čolne, se pa da iti ob obali krapnja in je ok, no vse je odvisno od čolna. Po kopnem imaš cca 10 min vožnje do pumpe pred Šibenikom.
Kdaj imaš plan iti?
LP, G
Hvala za info, doli bom zadnji teden julija in prvi teden avgusta. Do zdaj smo šibali nekaj let v Orebič/Korčula pa smo se malo naveličali tega drkanja s prikolico tja dol. Zato nekaj malo bližje.
Glede na to da imam gliser 3,80m, bo verjetno bolj enostavno vzeti karnistre v avto in kupit gorivo na pumpi.
Ti greš tudi tja ? Kdaj ?
l.p.
Glede na to da imam gliser 3,80m, bo verjetno bolj enostavno vzeti karnistre v avto in kupit gorivo na pumpi.
Ti greš tudi tja ? Kdaj ?
l.p.
Jaz delam tako, 2 kante imam po 25 litrov, pa še ena rezervica in tankam na cestni pumpi.
Tankaj na ini pred šibenikom itak boš šel po futr v Dalmare(Konzum, Merkur center), tam je še ena pumpa tromilja ko greš proti slapovom krke ni šans, vsakič ko sem tam ulil mi je crknila svečka.
Morda se uspemo srečati,do sedaj grem za glavni dopust vedno tja, v Brodarici imam dogovorjen privezič, ponavadi grem nekje zadnje dni prvega tedna avgusta pa do konca meseca. bomo videli. Itak da bi šel najraje za cel julij pa avgust o tem z mojo sanjava že skoz a nažalost ne znese(k).
Vsekakor javim ko bom dol daj gsm na zs. Se je lepo dol najti z Morjeplovci, preverjeno od lani:)
Jebenti k u zaporu delam črtice kdaj bom spet dol
lp
Tankaj na ini pred šibenikom itak boš šel po futr v Dalmare(Konzum, Merkur center), tam je še ena pumpa tromilja ko greš proti slapovom krke ni šans, vsakič ko sem tam ulil mi je crknila svečka.
Morda se uspemo srečati,do sedaj grem za glavni dopust vedno tja, v Brodarici imam dogovorjen privezič, ponavadi grem nekje zadnje dni prvega tedna avgusta pa do konca meseca. bomo videli. Itak da bi šel najraje za cel julij pa avgust o tem z mojo sanjava že skoz a nažalost ne znese(k).
Vsekakor javim ko bom dol daj gsm na zs. Se je lepo dol najti z Morjeplovci, preverjeno od lani:)
Jebenti k u zaporu delam črtice kdaj bom spet dol
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov