Haha, malo heca more bit!
2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Tud jaz mam še prostor za enga...
...bolj suhga, še rajš suho, ampak se bomo že stisl.
lpg
P.S.: tende pa ne bo treba nategvat ker se bova kr s čolnom pokrila, motorček pa namest pouštra, če pa se javi slučajno "suhica" pa bi Lipnika prosil da vzame s sabo rezervno gumo od avta, pa ne šlauhlos prosim!
...bolj suhga, še rajš suho, ampak se bomo že stisl.
lpg
P.S.: tende pa ne bo treba nategvat ker se bova kr s čolnom pokrila, motorček pa namest pouštra, če pa se javi slučajno "suhica" pa bi Lipnika prosil da vzame s sabo rezervno gumo od avta, pa ne šlauhlos prosim!
https://medisken.si
BSC46, veš da si dobrodošel! Vsi člani so dobrodošli, pa tudi kakšen, ki ni član našega združenja (takrat še ni bil
) se je znašel na ruti, pa je bilo enako krasno!
Prijave na ruto se bodo začele kakšen mesec prej, se pravi nekje v drugi polovici maja. Do takrat pa obujamo spomine od lani in si cedimo sline za letos...

Prijave na ruto se bodo začele kakšen mesec prej, se pravi nekje v drugi polovici maja. Do takrat pa obujamo spomine od lani in si cedimo sline za letos...
polanc napisal/-a:Ja BSC 46,ženo še raje kot tebe,se osebno zavzamem za to ,da ji bo lepo in da bo pod streho na ruti...![]()
LP Iztok
PS Ne poznava se še ,pa vseeno upam da razumeš malo šale,čeprev sem mislil zares.,
Žena sprašuje če imaš na tvojem plovilu wc-školjko, kajti na moji gumici je vse na štr-bunk. Če imaš, potem je zmenjeno. Samo, ne mi potem kaj očitat da sem te naj____bal.
LP
Ljubitelj narave
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost