2.ruta skozi objektiv Nikole Tesle
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Vidim da ste se lepo imeli. Na žalost sem ravno takrat šel na Pag, tako da sem vas spremljal po kopnem.
Upam, da mi bo dano drugo leto bit v vaši družbi.
Samo informativno, ker je že bilo toliko govora o porabi. Skupna dolžina vozila in plovila 10,5m, teža 2,5t prevoženih 400km(LJ-Vlašiči), poraba 6l/100km, motor 2,0 JTD.
Ostanite taki kot ste!
Samo informativno, ker je že bilo toliko govora o porabi. Skupna dolžina vozila in plovila 10,5m, teža 2,5t prevoženih 400km(LJ-Vlašiči), poraba 6l/100km, motor 2,0 JTD.
Ostanite taki kot ste!
-
Jozefgerencer
- Višji štabni vodnik
Fotografije!
Lepo pozdravljeni Nikola Tesla!
Letos sva se z zeno udelezila srecanja morjeplovcev za MARTINOVO v Prlekiji. Spoznala sva cudovite ljudi, ki so naju povabili tudi na RUTO. Ko gledam vase slike, me res rajca, da bi z vami delil lepe trenutke. ( Slabsi so najbrz ob slabem vremenu! ). Bom pa moral nasemu Quicksilwerju dokupiti se nekaj stvari za vecdnevno potepanje ( mali hladilnik, drugi akumulator..... .)
Zelim vam lepe prihajajoce praznike!
Jozef
Letos sva se z zeno udelezila srecanja morjeplovcev za MARTINOVO v Prlekiji. Spoznala sva cudovite ljudi, ki so naju povabili tudi na RUTO. Ko gledam vase slike, me res rajca, da bi z vami delil lepe trenutke. ( Slabsi so najbrz ob slabem vremenu! ). Bom pa moral nasemu Quicksilwerju dokupiti se nekaj stvari za vecdnevno potepanje ( mali hladilnik, drugi akumulator..... .)
Zelim vam lepe prihajajoce praznike!
Jozef
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov