3. ruta Morjeplovec.net - komentiranje

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Pe Jul 01, 2011 01:10

Hahaha fantje, sem se nasmejal zadnjemu komentarju.

3 ruta morjeplovca je bila do sedaj za mene fenomenalna, sploh prvi in drugi večer ko sem bil tudi prisoten.

Vsi tralala komentarji, sploh tistih , ki jih ni bilo zraven so tukaj neumesni.

Fantje ( bodo že vedeli kdo) še enkrat hvala za obisk ob 3 zjutraj, ko sem se vas komaj znebil hahaha, ampak če nebi imel otrok seboj, bi ga z veseljem potegnil z vami.

Vsa čast prisotnim, čeprav vas pol nisem imel prilike niti oblajati, kaj šele spoznati, in Vsa čast našemu Adminu, ki sredi noči tako rad pakira kufre.

Danes sem priplul v svojo marino in še vedno obujam lepe trenutke rute št. 3. Bilo je noro, niste ljudje ampak "živali" ampak v vaši družbi mi je vedno lepo :D :D :D

Se vidimo na 4 ruti, tja pa naj pridejo samo pozitivno nastrojeni morjeplovci !!!!!!!

Hvala vsem prisotnim za dobro družbo in veliko smeha in zabave.

Lp Mitja
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Jul 01, 2011 07:59

Midva s prijateljem (da nebo kdo narobe mislil, sma imela ločene spalnice) sma se imela super, nepozabno, čeprav je tudi nama spanca manjkalo.Urke, naslednje leto boš ti fasal ribo. :lol: Pridemo spet.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
ljubo
Admiral
Kraj: NOVA GORICA

OdgovorNapisal/-a ljubo » Pe Jul 01, 2011 10:05

No pa še moja malenkost, se vam pridružujem z mojimi vtisi. Prvič na ruti zagotovo pa ne zadnjič. Pač moje plovilce je blo malo v okvari in vam nisem mogel sledit. No, na dveh krajih, sem se vam le pridružil, tako, da sem bil na začetku in na koncu. Ist je pač odapdel.

Blo je super in brez pripomb, spoznal prijetne ljudi, ki se lahko povsod s svojim veseljem in duhovitostjo pokažejo. Ne bom komentiral, kaj na Istu je bilo, ker tam nisem bil. Ostalo pa mislim, vse kar je bilo, je bilo simpatično in vse v veselje. Vsak je tak kot je in nič narobe. No zadnji dan sem celo med zadnjimi odšel s pomola in pomedel vse, kar je ostelo. Skratka, vedeti moramo, da smo različni in različnosti spoštovat.
Hrana, no ja, vsak je vedel že prej kaj bo in kako bo. So pač take in take ošterije, za v bodoče, pa bi bilo res malo za razmislit kakšno drugo varianto. Seveda pa tudi takrat ne bo za vse vredu tako, da komentarji sigurno bojo.

Admin, vsaka ti čast za organizacijo in tudi za ispeljavo vsega tega. Vem kako to zgleda in čeprav je vsak sam z svojo odgovornostjo odšel na ruto je bila videt organizacija super. Požrtvovalnost in pomoč, ki je bila nekaterim potrebna, izpeljana tako, kot je potrebno. Tako, da se bom v taki druščni vedno počutil odlično in sigurno.
Prijavljam se kar za četrto ruto pa naj bo taka kot bo.

Slikice sledijo v ponedeljek jih je kr nekaj. heheheh
pomisli in zgodilo se bo
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Pe Jul 01, 2011 12:55

Kar se hrane tiče :?:
Tudi doma žena naredi kosilo za štiri in včasih jaz ali pa otroci vihamo nos, tako da za tako skupino naredit večerjo pa še da bodo vsi zadovoljni je MISIJA NEMOGOČE :!:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Pe Jul 01, 2011 13:44

Skipper kje si se zataknil. Daj kakšno sliko nalepi prosim.
V8 + Jet drive
sundancer
Viceadmiral
Kraj: Zasavje

OdgovorNapisal/-a sundancer » Pe Jul 01, 2011 14:05

Lep pozdrav

Evo mene sem napolnil baterije od tretje rute. Hvala vsem za prijetno družbo in komaj čakam na naslednjo.Admin kje se lahko prijavimo še približno tristooseminpedeset-krat grem spat pa bo 4 ruta.

L.P.Sundancer
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Pe Jul 01, 2011 15:35

Payer a ste ujeli kakšno ribo na ruti?
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Jul 01, 2011 17:59

4. ruta absolutno bo! Vidim, da bo tudi večina udeležencev 3., pa tudi 2., in tudi tiste 1. šla tudi na 4. To pa je namen! :wink:
Obljubim, da bodo gostilne boljše oziroma bodo vse boljše od tiste na Iloviku! Če bodo v povprečju take kot Carruba na Istu, potem mislim, da bomo vsi več ali manj zadovoljni. :D
In če nočemo razkirat, si lahko en večer naredimo tudi piknik v lastni režiji! Sicer mi smrdi organizacija take reči, vendar mečem rokavico tistim s pripombami, da poskusijo za 4. ruto prvi dan organizirati večerjo na plaži! Nepozabno!!!

Kdaj bo 4. ruta? To je že jasno, isti vikend kot vedno, spet bo od sobote do torka in sicer od 23.06. do 26.06.2012! Naslednje leto boste potrebovali samo en dan dopusta, saj je ponedeljek praznik! :wink:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Jul 01, 2011 18:19

.

Mike napisal/-a:Payer a ste ujeli kakšno ribo na ruti?

Ja, se je lovilo. Kanjci, mormora, oradele, riboni, fratri, šnjuri ,pauki, itd, plus drobiž, ki je romal nazaj v vodo. Niso bili večji primerki, ker ta način ribolova, manjši trneki, fin najlon, .... ne daje kapitalnih rib.
3 krat se je šest ljudi najedlo rib. Pa še domov sem jih nesel, da smo jih "frigali".

Imamo tudi sposobne mornarke.
Boljša polovica člana andrei.

Slika

Potrebuješ več kot to?

Slika

Lepo da boli!

Slika

Tudi ponoči se je lovilo!
Pa malo pilo!

Slika

Saj bo , saj bo!!!!

Slika

Daj potegni še enkrat, da zategnem in ......

Slika

Kaj več pa drugič!

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
bladzo
Admiral
Kraj: Lj-Portorož
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bladzo » Pe Jul 01, 2011 21:05

Z vednostjo, da Kr En-ga ne bo na ruti, sem si dovolil, da za zadnjih nekaj milj z Mornarjem nisva najela čolna in prišla na Ilovik. Namreč, sem njegov uradni, pooblaščen serviser pomožnega motorja, ki se servisira izključno na ruti Morjeplovec. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slišal sem, da je bila tudi dirka s tenderji. Z Mornarjem bi se jo zagotovo udeležila.... Zdej saj vem kaj bo treba mal navit preko zime, da se pripravim na 4. edicijo...

No, kljub skrajšani varianti 3. rute se z Mornarjem nisva dala kar tako. Do ponedeljka zvečer sva ostala na Lošinju in pridno praznila zaloge iz hladilnikov. Najina večerja v gostilni se je ustavila pri 900 kunah (bila je sicer kar OK), zato vam vaše na "pol zastonj"večerje prav zavidam :lol: :lol: :lol:
mile
Admiral
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mile » Pe Jul 01, 2011 23:25

Nam se je ruta 3 tako dopadla, da smo jo podaljšali za 2 dni. Srečno smo prispeli domov včeraj zvečer (četrtek). Čoln je varno na suhem in čez 14 dni ga spet aktiviram. Hvala Janiju (DTM219) in Nastji za gostoljublje zadnjih dveh dni. Vse ostalo b.p. in skratka odlično. Prijava za 4.ruto pa itak. Slike v naslednjih dnevih.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral

OdgovorNapisal/-a kasaudio » So Jul 02, 2011 12:21

Admin ne že zdaj s 4. ruto gušte delat!!! Cel let čakanja :shock:
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Jul 02, 2011 12:23

Že enkrat prej je bilo govora, da bi naredili tudi jesensko ruto.A smo v stanju jo speljat :?:
Ure dnevi leta tečejo....
bsc46
Admiral
Kraj: Postojna

OdgovorNapisal/-a bsc46 » So Jul 02, 2011 20:52

Naj še jaz napišem stavek, dva.Ruta je v celoti uspela, novinci na ruti so se odlično držali in bili prijetno presenečeni. Čeprav nisem neki nočni človek same galame sploh nisem občutil. Tisti ki so se hoteli zabavati so se zabavali, drugi pa so šli spat. Če je koga zelo motilo petje pa naj gre drugo leto ponoči na bojo.
Zato Adminu vse pohvale za organizacijo, samo drugo leto pa si moraš priskrbet ozvočenje za kitaro.
Komaj čakam 4.ruto in se prijavljam na njo.
Imam kar nekaj slikic, samo rabim malo več časa da jih pripopam.

LP Egon
Ljubitelj narave
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jul 03, 2011 22:29

Juhu
Evo tud jaz sem prispel domov...Krasna ruta....Hvala vsem,v vaši družbi mi je blo prijetno...
Kvarner v petek je bil spet deževno in burjevsko obarvan...
Zelo lepe slike...Sandi mene vaš nočni obisk ni niti najmanj zmotil,dobrodošli na naslednji ruti....
LP Iztok

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta