Cres
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Jure23 super reportaža, ki sem jo že prebral in sem jo spremljal od kar si začel deliti idejo z nami ( Jul 18, 2011 20:01).Zanima pa me, zakaj hudiča
si jo objavil še enkrat kompletno, in sicer še celo v temi od drugega člana
Pa še link do tvoje reportaže, da nebo kdo rekel da mlatim prazno slamo
http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=
P.S, nekateri beremo prav vse prispevke
Pa še link do tvoje reportaže, da nebo kdo rekel da mlatim prazno slamo
Ure dnevi leta tečejo....
val napisal/-a:Čudovita reportaža.
Vendar moram pripomniti ,da je črno kampiranje na HR prepovedano in ,da so kazni kr visoke.
Pa verjetno tudi prijave prebivališča nimaš.
Rad bi te samo opozoril na stvari na katere so Hrvati zelo alergični.
Drugače pa čudovito.
lp
Pa dajte pustit to mladini da uživa. Stari to je adrenalin!! Če tega ne probaš ne veš in če takih doživetij nimaš v mladinski dobi si jih zamudu za vselej. To so nora študentska leta in to je to. Fino sta se mela, uživala sta,...
Važn je da nista nikomur škodovala.
Podobni komentarji so bli na račun onih dveh fantov z jajci, ko sta z eno staro lupino prekruzala Jadran in flikala čoln na vsaki plaži, pa zravn spila gajbo piva in se fajn mela. Adrenalinsko.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
bolid napisal/-a:Jure23 super reportaža, ki sem jo že prebral in sem jo spremljal od kar si začel deliti idejo z nami ( Jul 18, 2011 20:01).Zanima pa me, zakaj hudičasi jo objavil še enkrat kompletno, in sicer še celo v temi od drugega člana
![]()
![]()
![]()
Pa še link do tvoje reportaže, da nebo kdo rekel da mlatim prazno slamo![]()
preprosto za to, ker sem najprej načel temo v sobi od gumenjakov (zanimalo me je predvsem pogled na ta čoln oz. kajak in kako se obnese kaj takega na morju) in sem tudi na Vašo željo odgovoril z reportažo....
sedaj sem jo pa prekopiral v sobo zanimive poti naših morjeplovcev - Cres - ker menim, da potopis bolj paše v to sobo, kot pa v sobo od gumenjakov (se Vam ne zdi?)...pač nekateri preberejo stvari od potovanj in ne od gumenjakov...to je le moje skromno mnenje...
lahko pa tudi prosim administratorja, če Vam gre ta podvojenost tako na živce, da odstrani ta prispevek in se opravičim za nastale probleme....
lp, j
.
Bravo!
To je to! Mladosti žar ti daje toploto v starosti.
bolid, ti se pa spopadi s svojo reportažo, in jo vsaj enkrat objavi.
, pol bomo pa po teb usekal.
Nasplošno menim, da je premalo reportaž, potopisov naših članov.
Pri ribolovu, pa kakršen koli je, pa prosim, da se podučiš o strupenih ribah jadrana.
Tale pauk ali ranj,
ti pokvari, ne samo dopust ampak tudi še pol leta življenja.
Tudi tako mala škrpena, ti da vetra, nič bat.
LP
.
Bravo!
To je to! Mladosti žar ti daje toploto v starosti.
bolid, ti se pa spopadi s svojo reportažo, in jo vsaj enkrat objavi.
Nasplošno menim, da je premalo reportaž, potopisov naših članov.
Pri ribolovu, pa kakršen koli je, pa prosim, da se podučiš o strupenih ribah jadrana.
Tale pauk ali ranj,
ti pokvari, ne samo dopust ampak tudi še pol leta življenja.
Tudi tako mala škrpena, ti da vetra, nič bat.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
jure23 napisal/-a:Po postanku na plaži, kjer se zagledam v katamarana z jadri (pri sebi s sprašujem, zakaj mi ta stvar ni padla na misel pri načrtovanju dopusta), se odpraviva naprej.
Ne ravno s takim, a približno tako velikim katamaranom sva tudi midva s kolegom obplula del creske obale (glej moj septembrski post v tej temi). Ker sva imela na voljo le eno nočitev, si nisva mogla privoščiti take avanture, kot vidva, a je bilo vseeno zanimivo. Spomladi, ko se malo otopli, načrtujem podobno zgodbo od Nerezin proti Lošinju. Slika prikazuje pakiranje opreme pred izplutjem iz Brestove.

Mirno morje in široko obzorje.
je varno... oz. meni se na avtu ni poznala nobena praska, ki bi jo lahko napravil kakšen huligan
...pa tudi nobene kazni nisem še dobil po pošti...zaenkrat...(aja tudi nikjer ni pisalo o kakršnikoli parkirnini).. lahko bi se pa zgodilo kaj drugega (nikoli ne veš)...imel sem pa avto 14 dni na enem mestu...
lp, j
lp, j
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti