Cres

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » So Feb 18, 2012 22:43

Stari 5!!! Spominja me na moje študentske dogodivščine ko sem 8 let vsa poletja prespal samo v spalki in šele zadnje dve leti sem si omislil šotor. Odlična avantura, bravo. Nekater bodo rekl neodgovorno ampak je ne bosta nikoli pozabla.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Ne Feb 19, 2012 08:41

Jure23 super reportaža, ki sem jo že prebral in sem jo spremljal od kar si začel deliti idejo z nami ( Jul 18, 2011 20:01).Zanima pa me, zakaj hudiča :evil: si jo objavil še enkrat kompletno, in sicer še celo v temi od drugega člana :?: :?: :?: :?:

Pa še link do tvoje reportaže, da nebo kdo rekel da mlatim prazno slamo :!:

http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=

P.S, nekateri beremo prav vse prispevke :shock:
Ure dnevi leta tečejo....
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Ne Feb 19, 2012 11:59

Čudovita reportaža.
Vendar moram pripomniti ,da je črno kampiranje na HR prepovedano in ,da so kazni kr visoke.
Pa verjetno tudi prijave prebivališča nimaš.
Rad bi te samo opozoril na stvari na katere so Hrvati zelo alergični.
Drugače pa čudovito.
lp
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Ne Feb 19, 2012 19:04

val napisal/-a:Čudovita reportaža.
Vendar moram pripomniti ,da je črno kampiranje na HR prepovedano in ,da so kazni kr visoke.
Pa verjetno tudi prijave prebivališča nimaš.
Rad bi te samo opozoril na stvari na katere so Hrvati zelo alergični.
Drugače pa čudovito.
lp

Pa dajte pustit to mladini da uživa. Stari to je adrenalin!! Če tega ne probaš ne veš in če takih doživetij nimaš v mladinski dobi si jih zamudu za vselej. To so nora študentska leta in to je to. Fino sta se mela, uživala sta,...
Važn je da nista nikomur škodovala.

Podobni komentarji so bli na račun onih dveh fantov z jajci, ko sta z eno staro lupino prekruzala Jadran in flikala čoln na vsaki plaži, pa zravn spila gajbo piva in se fajn mela. Adrenalinsko.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
jure23
Desetnik

OdgovorNapisal/-a jure23 » Ne Feb 19, 2012 19:41

bolid napisal/-a:Jure23 super reportaža, ki sem jo že prebral in sem jo spremljal od kar si začel deliti idejo z nami ( Jul 18, 2011 20:01).Zanima pa me, zakaj hudiča :evil: si jo objavil še enkrat kompletno, in sicer še celo v temi od drugega člana :?: :?: :?: :?:

Pa še link do tvoje reportaže, da nebo kdo rekel da mlatim prazno slamo :!:

http://www.morjeplovec.net/forum/viewto ... highlight=

P.S, nekateri beremo prav vse prispevke :shock:

preprosto za to, ker sem najprej načel temo v sobi od gumenjakov (zanimalo me je predvsem pogled na ta čoln oz. kajak in kako se obnese kaj takega na morju) in sem tudi na Vašo željo odgovoril z reportažo....

sedaj sem jo pa prekopiral v sobo zanimive poti naših morjeplovcev - Cres - ker menim, da potopis bolj paše v to sobo, kot pa v sobo od gumenjakov (se Vam ne zdi?)...pač nekateri preberejo stvari od potovanj in ne od gumenjakov...to je le moje skromno mnenje...

lahko pa tudi prosim administratorja, če Vam gre ta podvojenost tako na živce, da odstrani ta prispevek in se opravičim za nastale probleme....

lp, j
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Ne Feb 19, 2012 21:56

.

Bravo!

To je to! Mladosti žar ti daje toploto v starosti.

bolid, ti se pa spopadi s svojo reportažo, in jo vsaj enkrat objavi. :D :D :D, pol bomo pa po teb usekal.

Nasplošno menim, da je premalo reportaž, potopisov naših članov.

Pri ribolovu, pa kakršen koli je, pa prosim, da se podučiš o strupenih ribah jadrana.

Tale pauk ali ranj,

Slika

ti pokvari, ne samo dopust ampak tudi še pol leta življenja.

Tudi tako mala škrpena, ti da vetra, nič bat.

Slika

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
Splav
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Splav » To Feb 21, 2012 08:44

jure23 napisal/-a:Po postanku na plaži, kjer se zagledam v katamarana z jadri (pri sebi s sprašujem, zakaj mi ta stvar ni padla na misel pri načrtovanju dopusta), se odpraviva naprej.

Ne ravno s takim, a približno tako velikim katamaranom sva tudi midva s kolegom obplula del creske obale (glej moj septembrski post v tej temi). Ker sva imela na voljo le eno nočitev, si nisva mogla privoščiti take avanture, kot vidva, a je bilo vseeno zanimivo. Spomladi, ko se malo otopli, načrtujem podobno zgodbo od Nerezin proti Lošinju. Slika prikazuje pakiranje opreme pred izplutjem iz Brestove.

Slika
Mirno morje in široko obzorje.
tedi
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a tedi » Po Jun 18, 2012 19:44

jure23, splav
avtomobil ste pustili ob lokalu na označenem parkirišču v Brestovi ob trajektu ?
je tukaj varno pustiti avtomobil in je to dovoljeno za par dni v sezoni ?
lp
jure23
Desetnik

OdgovorNapisal/-a jure23 » Po Jun 25, 2012 16:37

je varno... oz. meni se na avtu ni poznala nobena praska, ki bi jo lahko napravil kakšen huligan :) ...pa tudi nobene kazni nisem še dobil po pošti...zaenkrat...(aja tudi nikjer ni pisalo o kakršnikoli parkirnini).. lahko bi se pa zgodilo kaj drugega (nikoli ne veš)...imel sem pa avto 14 dni na enem mestu...

lp, j

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti