4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Evo, Brane tudi jaz grem čez LJ, kjer poberem še No.1, ki greva skupaj. Sicer se morava uskladiti glede ure, ampak načeloma ni problem, ker imava namen štartat do 18:00 pa še nekaj malega moram popravit, tako da bi bil dol rad do 16:00. Sem pa v Valkaneli. Ti si baje v Vrsarju, a ne?
Plovilo: ALA MOANA II
Jaz imam barko v Portorožu, ampak bom štartal že v četrtek, sin ima pa v petek dopoldan izpit na faksu. V petek bi ga počakal v Puli, v soboto pa na Lošinju. Avtobusna povezava je neugodna, ker pride v petek šele ob 9h zvečer v Pulo, mi bi pa v primeru slabe napovedi za soboto radi že v petek popoldan prečkali Kvarner.
Pozdravljeni !
Ker bom v času RUTE globoko v Kornatih, trenutno se pa nahajam na Pagu vam želim vsaj tako vreme kot nas spremlja zadnjih 5 dni, torej pravilno vetra in neverjetna vročina. Danes zvečer bom na Istu dal za "tekočo mašo", da vam vreme ne bo preveč nagajalo, ker ostalo izgleda imate.
Lepo in mirno morje vam želim !
Ker bom v času RUTE globoko v Kornatih, trenutno se pa nahajam na Pagu vam želim vsaj tako vreme kot nas spremlja zadnjih 5 dni, torej pravilno vetra in neverjetna vročina. Danes zvečer bom na Istu dal za "tekočo mašo", da vam vreme ne bo preveč nagajalo, ker ostalo izgleda imate.
samo morje !
Admin hvala za info, pobriši moj stavek.
Nazadnje spremenil bamby, dne Sr Jun 20, 2012 09:52, skupaj popravljeno 1 krat.
bamby napisal/-a:janadino napisal/-a:To maš ti cene brez prikolice? Do konca tega meseca imajo še akcijo, da dobiš ENC napravo za 1,20KUN če naložiš gor 500KUN, cestnina ti ostane na stari ceni in še 10% popusta dobiš. Se izplača, jaz sem si nabavil za obe kategoriji.
Imam vprašanje. Za osebni avto s prikolico je ista kategorija ali je to ''druga'' kategorija?
lp
Prosim, ne posrat teme o ruti z nekaj kunami različne cestnine med dvema kategorijama... Prikolica z avtom je na HR ena kategorija višje kot samo avto, isto, kot je bilo pri nas do prihoda vinjet!
Pa še nekaj, kdor komplicira za 10 kun cestnine, ne razumem, kako bo potem plul po morju! Če nimaš ravno 3.3 KM motor, potem je cestnina ravno za napolnit vplinjač z bencinom!
indoo napisal/-a:Pozdravljeni !
Oooooo legenda puntakrižarska!!! Pa kje vraga si se ti nekaj let skrival? Očitno nas bereš, če se javljaš!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov