7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
V Balvanidi je bilo kar uredu,dovolj zabave in veselja ter mirna noč za spanje(bonaca)do odhoda na Ilovik in naprej do Silbe.Vožnja do Silbe ok.morje 2-3,popoldne malo pojačalo,noč bonaca,razen seveda muske s Frikove jahte,ki če bi jo meril po boforih 5-6,ampak muska kot se šika.Eni so jo spizdili(ne naši)eni so mal trpel,celo tolk,da so mi(sosed purger)prerezal privezno vrv,ampak da ga nebi osumil,je še svojo.Ko sem mu rekel,da ima tudi on prerezano vrv se sploh ni sekiral ali razburjal in rekel-pa to ti je najmanje što se može desit.Po silbi sem jo potegnu proti Punta križi in do Osorja,kjer smo čakali,da njegovo veličanstvo odpre most z 26 minutno zamudo.Namesto ob 17.00, se je zbudu ob 17.26.Pol pa čez moj omiljeni Kvarner,ki je zadnjo uro pred koncem mal poskrbel,da mi ni bilo dolgčas.Ni blo tko hudo,le moji se je mal cigaret tresu v roki,shujšala pa ni
Zvečer sva pa s Paletom zalia likof.

mašinfirer
7.ruta morjeplovec
prstavljeno pod adminov prispevek
amatersko snemanje posnetki malo pomešani bote že preživeli tisti ki si boste hoteli mal pogledat
amatersko snemanje posnetki malo pomešani bote že preživeli tisti ki si boste hoteli mal pogledat
Nazadnje spremenil pale, dne To Jun 30, 2015 06:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov