Admin, maš mogoče pripravljeno rezervno varianto?
4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
admin napisal/-a:Jaz se za spremembo z vremenom za sedaj še ne ukvarjam... Jutri bom že malo verjel Aladinu, danes pa še prav nič...![]()
Da ne boste samo panicirali, evo lepših novic! Hrana na Silbi je po mukah ježevih, porabljenih 47 EUR za telefon, nekaj poslanimi maili... končno dogovorjena!!! Juhhuuu!
mal še klič,pa bo blagajna že v štartu prazna
je pa res,da tisti ki ste si premislili glede hrane,to povejte zdaj,ker da boste zadnjo uro postali kr naenkrat paštetarji pa špagetarji,makaronarji,pa ne vem kaj še, pol ste ga pa res ornk najebali
pa res bi rad srečal na ruti mudonjo,ki bo izjavil,da je na koncu po enem mesecu jeb...pa naš -šefe-,še kaj zaslužu
pa še to-denar oz.hrana in pijača,se bo plačevala direktno kelnerju,pa naj pol on posluša jamranje,da je drago.
v glavnem,da ne bo vse tolk napeto,vam povem,da se ne sekirajte zarad vremena,ker ruta itak odpade in je prestavljena na boljše cajte
Lp CC
Roman,mene je tud strah,najboljš da prideš na Dunat na enga cc-ja,da se skup umirva
pa nehite že enkrat gledat te karte,ker je vreme še zmeraj blo,pa če je naš šefe še zmeri vse zrihtu,bo pa tud vreme
mene bolj skrbi,da ne bo kdo pozabu it čez most levo za Klimno,ker je po novem treba plačat cestnino tud proti Punatu,ker le tako boste nekateri prišparali dragocene kunice
pa nehite že enkrat gledat te karte,ker je vreme še zmeraj blo,pa če je naš šefe še zmeri vse zrihtu,bo pa tud vreme
mene bolj skrbi,da ne bo kdo pozabu it čez most levo za Klimno,ker je po novem treba plačat cestnino tud proti Punatu,ker le tako boste nekateri prišparali dragocene kunice
Lp CC
Ja res je tema o ruti, se globoko opravičujem
me je mejkenu zaneslo čim se omenjajo antigripini
ja lej jst mam že cel teden dopust in mojo pošiljam lepo v službo da bo prinesla še kakšen € v hišo, pol pa če se ne motim nekje ob 12 zahaklam prikolo ko pridejo otroci domov iz šole, in čez cca 2,5h sem doli, če pa obljubiš še kakšno pomoč pa mejkenu prej ( pomoč seveda v smislu adetivov
)
Ure dnevi leta tečejo....
Vsem morjeplovcem.
Žal ne morem priti, ker mi je danes pred Unijam zakuhala mašina. Sicer sem nekaj popravljal, in mi je nazaj grede delala kar v redu, vseeno pa potrebuje resnega serviserja. Po devetih urah vožnje vam torej sporočam, da me žal ne bo na srečanju. Spijte še za mene kakšen glaž!
Lep pozdrav vsem! Luftar
Žal ne morem priti, ker mi je danes pred Unijam zakuhala mašina. Sicer sem nekaj popravljal, in mi je nazaj grede delala kar v redu, vseeno pa potrebuje resnega serviserja. Po devetih urah vožnje vam torej sporočam, da me žal ne bo na srečanju. Spijte še za mene kakšen glaž!
Lep pozdrav vsem! Luftar
NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost