3. ruta Morjeplovec.net - prijava
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Evo tudi jaz sem srečno prišel že domov
Malo zmatran in skoraj brez glasa
ampak do naslednja rute se bo glas že povrnil
Ja družba je bila zopet odlična morje edino prvi dan slabo nato pa po vsaki prepluti milji lepše, moja posadka je tudi preživela in se že odločila da tako zadevo drugo leto nesmejo izpustit 
Ure dnevi leta tečejo....
gregor.n napisal/-a:Evo banda je odplula proti Rabu, jaz sem ostal na Olibu, itak.
Kr en, ti pa verjetno bolj slabo spiš ane? Stari če bi ti vedu kaj se stvojo bivšo dogaja, jao jao....![]()
(barko mislim)
lpg
Hja kr en nč bat... pjača.... ahh pustmo to... hladilniki pa fajn delajo ja... zalil smo jo dobr, oprana je pa tut že tko da se ji nikjer nč ne pozna
info za LIPNIK
najdu sm tvojo kapo u postli... jebemti
info za mile
torba od tvoje kitare se je tut pojaula na barki... tko da se mormo slišat....
cela ekipa, ki se je vozila celo noč pod jadrolinijinim katamaranom ima prepoved približevanja njihovim plovilom na eno miljo...
ja kr se pa tujih žensk tiče pa.... sm mislu da bo momačka ekipa.... pa so štoprake uletele polne robe.... no ja... takle mamo.......
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Končno v službi, da si malo spočijem.
Zgleda da bo treba tender nabavit, da bojo naslednjo leto z njimi dirke.
In to pod ovirami, vmes pa ta kratkega spiti pri naših članih.
Krasna družba, lepo vreme, topla voda in hladna pijača ter odlična organizacija vseh večerij in privezov, skratka v nulo.
Zgleda da bo treba tender nabavit, da bojo naslednjo leto z njimi dirke.
Krasna družba, lepo vreme, topla voda in hladna pijača ter odlična organizacija vseh večerij in privezov, skratka v nulo.
Guma je guma, zaenkrat.
Bugar je v garaži. Spucan bo danes. Pa ene dve kile vijakov se mi valja po čolnu in jih bo treba nazaj prišraufat.
Drugače smo se pa imeli res dobro. Pogrešali smo nekaj članov. Hvala tudi vsem gostiteljem in potrpežljivim gostincem.
Matejc, kam ste se pa vi zgubili? Jest mam svečke še vedno prišparane.
Drugače smo se pa imeli res dobro. Pogrešali smo nekaj članov. Hvala tudi vsem gostiteljem in potrpežljivim gostincem.
Matejc, kam ste se pa vi zgubili? Jest mam svečke še vedno prišparane.
V8 + Jet drive
dobro jutro vsem
vreme je zdržalo,mi tudi,v glavnem ruta je uspela v celoti.
kar se tiče podvigov nekaterih naših članov ne vem za kaj se gre,ker jaz sem večino rute prespal
Matejc,najbolj hladna pijača na tvoji barki,je bla voda,ker drugo se ni melo časa ohladit,me pa zanima kje sem zgubu-šlauhlos-
sva pa -sundenser in jaz-odprla selitveni servis ---jaz in ti s.p.----,da ne bova več delala na črno,ker se je nama število strank drastično povečalo.
delovni čas ostaja isti in sicer od 2 do 6 ujutro
mislim,da ste lahko bili vsi zadovoljni tako z hrano,pijačo,kot razvedrilnim programom,zato se že prijavljam na 4.ruto
če pa je bilo komu moteno spanje si je pa sam kriv,da ni raje bedel
aja še posebno obvestilo puncam letošnje rute-moj TILEN,vse lepo pozdravlja in obljublja za naslednje leto še boljšo nočno zabavo
Mike in Urke,boljš da jih pustita doma
uživajte in počakajmo na slike,če se bo kdo prepoznal
vreme je zdržalo,mi tudi,v glavnem ruta je uspela v celoti.
kar se tiče podvigov nekaterih naših članov ne vem za kaj se gre,ker jaz sem večino rute prespal
Matejc,najbolj hladna pijača na tvoji barki,je bla voda,ker drugo se ni melo časa ohladit,me pa zanima kje sem zgubu-šlauhlos-
sva pa -sundenser in jaz-odprla selitveni servis ---jaz in ti s.p.----,da ne bova več delala na črno,ker se je nama število strank drastično povečalo.
delovni čas ostaja isti in sicer od 2 do 6 ujutro
mislim,da ste lahko bili vsi zadovoljni tako z hrano,pijačo,kot razvedrilnim programom,zato se že prijavljam na 4.ruto
če pa je bilo komu moteno spanje si je pa sam kriv,da ni raje bedel
aja še posebno obvestilo puncam letošnje rute-moj TILEN,vse lepo pozdravlja in obljublja za naslednje leto še boljšo nočno zabavo
Mike in Urke,boljš da jih pustita doma
uživajte in počakajmo na slike,če se bo kdo prepoznal
Lp CC
slike so.... upam da mi jih danes rata gor dat, šklocali pa so tudi mali Lipnik in pa lepša Mike in Urke. še jih nisem niti pogledal......
Lipnik za seltve pa mislim da ni treba s.p.-ja odpirat ker nebi blo problemov s prostovoljci.
Jandino ti pa ne rabiš tenderja ampak palce za tvoje smuče pa mislim da bi šlo
Lipnik za seltve pa mislim da ni treba s.p.-ja odpirat ker nebi blo problemov s prostovoljci.
Jandino ti pa ne rabiš tenderja ampak palce za tvoje smuče pa mislim da bi šlo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti