smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: smo na dopustu
Jaz tudi težko... Dons sem prepozn, jutri imamo pa v planu celodnevni izlet na Cres/Lošinj. Pol je pa že konc veselja (vikenda) 
V cakanju prečkanja kvarnerja, kjer burja še vedno dela svoje... Alesjo in klapa, kje v okolici Rovinja sidrati za imet mirno noc?
Jaz sem to noč prespal takoj za rovinjem, na desni strani za rtom muca. Občasno kasirajo sidranje, ampak, če pripluješ zvečer in odideš zgodsj zjutro ne bo prišel nihče.
Domi napisal/-a:V cakanju prečkanja kvarnerja, kjer burja še vedno dela svoje... Alesjo in klapa, kje v okolici Rovinja sidrati za imet mirno noc?
Jaz sem prespal tukaj:
https://boating.page.link/kF8zVkXTQsTg6yd78
Dno dobro drzi in noben ne kasira.
Sicer je tik pred kampom imas pa zvecer zivo glasbo
Hvala obema
Pravkar zrolal hr. zastavo in odrolal it. smer devinski grad, hitrost 5 vozlčkov, motor in genova.
alesjo napisal/-a:Pravkar zrolal hr. zastavo in odrolal it. smer devinski grad, hitrost 5 vozlčkov, motor in genova.
Kako se je obnesla Svedica? Je razlika glede na prejsnje barke?
Grega295 napisal/-a:alesjo napisal/-a:Pravkar zrolal hr. zastavo in odrolal it. smer devinski grad, hitrost 5 vozlčkov, motor in genova.
Kako se je obnesla Svedica? Je razlika glede na prejsnje barke?
Odlično, kot vedno. Saj jo že pet let sprehajam po jadranu, ima pa tudi tovarniško certifikat A za območje plovbe tako, jo lahko sprehajaš kamorkoli.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Alesjo, sem bil na privezu le kakšno uro pred teboj. Vse je šlo ok le vreme je bilo tako muhasto in ponoči je veter spreminjal smer tako da je bila nočna plovba v enem kosu le od Kornatov direktno na Lastovo skupaj 14h ter druga od Pule (Darh) do Črvarja 6h. Ostalo smo letos vse prepluli podnevi in tudi lrecej jadrali ko je bil veter za našo smer ugoden. Iz Lastova do Paklenih je letelo tudi 8kn.
kasaudio napisal/-a:Lepo je blo danes čez Kvarner.
vidim, da "malo" valovito
mislim, da sem ti dobro napovedal
Danes iz Raba na Ilovik / Pržine. Severnik. Bavaria 42 5 do 7 kn.
Jutri proti severu. Kaže na jugo. Se kdo potika tod okoli?
Lp F
Jutri proti severu. Kaže na jugo. Se kdo potika tod okoli?
Lp F
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Jaz sem bil cez vikend na Rabu in Grgurju. Krasen vikend, morje idealno za ohladit.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost