CAR napisal/-a:Piha do 15 knots. Vala je malo ampak ne moti. S spremembo ponoči sem mislil kakšen neverin, ker napovedujejo nevere.
CAR kako je bilo ponoči V Brguljah? Alesjo pravi, da je bila v Istri tramontana.
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
CAR napisal/-a:Piha do 15 knots. Vala je malo ampak ne moti. S spremembo ponoči sem mislil kakšen neverin, ker napovedujejo nevere.
Marchi napisal/-a:CAR napisal/-a:Piha do 15 knots. Vala je malo ampak ne moti. S spremembo ponoči sem mislil kakšen neverin, ker napovedujejo nevere.
CAR kako je bilo ponoči V Brguljah? Alesjo pravi, da je bila v Istri tramontana.
CAR napisal/-a:Marchi napisal/-a:CAR napisal/-a:Piha do 15 knots. Vala je malo ampak ne moti. S spremembo ponoči sem mislil kakšen neverin, ker napovedujejo nevere.
Nic posebnega, malo je pihal jugo, tam do 15 knots, ampak ni bilo hudega guncanja. Danes sva spala na Zverincu pred gostilno.
Nikola T. napisal/-a:Ta hip vam pišem iz marine Orikum v Albaniji.
Kariera napisal/-a:CAR napisal/-a:Marchi napisal/-a:CAR kako je bilo ponoči V Brguljah? Alesjo pravi, da je bila v Istri tramontana.
Nic posebnega, malo je pihal jugo, tam do 15 knots, ampak ni bilo hudega guncanja. Danes sva spala na Zverincu pred gostilno.
Nikol se še nisem tam ustavil...to vežeš bočno notri?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti