4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Jaz sem bil sredi gradnje hiše, moj sin Rok je bil pa le tisto leto star 4 leta in nikol več,Kupil sem T300 banco in Tomos 4,prikolo pa mi je prijatelj posodil.
Pustil sem z odrom obdano hišo in napol položen stiropor na fasadi,vpregel mojo staro Stoenko in hajd na morje za 7 dni v Maredo,plačilo preko Lisce na tri obroke.Še danes se mi zdi da slišim vriskanje poba...oci torja vžgal Roki pelu...
Življenje gre prehitro naprej sam prepozno se tega zavemo...Na ruti so tudi plovila za 3 ali 4 jurje,ne le ona tadraga po 200 ke...Se prav ne rabiš loto zadet za na ruto..
LP Iztok
Pustil sem z odrom obdano hišo in napol položen stiropor na fasadi,vpregel mojo staro Stoenko in hajd na morje za 7 dni v Maredo,plačilo preko Lisce na tri obroke.Še danes se mi zdi da slišim vriskanje poba...oci torja vžgal Roki pelu...
Življenje gre prehitro naprej sam prepozno se tega zavemo...Na ruti so tudi plovila za 3 ali 4 jurje,ne le ona tadraga po 200 ke...Se prav ne rabiš loto zadet za na ruto..
LP Iztok
Polanc, lepo zapisano. Okrog naju še sicer nič mladine ne vriska, se pa veselimo dne, ko bo. Prav dobro se zavedam vsega kar si zapisal in prelagam, računam... Vem, da enkrat bo, prišel bo dan, ko se bomo srečali na ruti, nekateri z banami, nekateri pa z masažnimi banami
Držal se bom tistega...kamen na kamen... bana 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov