5. ruta Morjeplovec.net

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Ne Jan 13, 2013 11:50

Ja čudno.. kot da ne more naredit ene informativne ankete glede tega?
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Jan 13, 2013 13:19

U mater, fantje, ne se skregat!!! :lol:

Bodite malo manj egoistični, jaz verjamem, da vas je nekaj, ki vam je vseeno kje je ruta, no razen verjetno nihče ni preveč navdušen nad Elafiti... :lol: :lol: :lol:

Prepričan sem, da nas bo nekaj prišlo kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo prišlo, kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo, če bo ruta v Istri in da vas nekaj drugih ne bo, če bo ruta v severni dalmaciji...

Torej kaj narediti??? Kot ste že ugotovili, nikoli ne bo vsem prav! Glasovanje za makro lokacijo bo, pa da vidimo! Tam kjer boste največ naklikali, tam se bomo potepali, torej kot vedno kompromis...
Mogoče malce bolj južno res ni tako slaba ideja. Vedno sem veliko razmišljal o tistih z manjšimi plovili, ki so najbolj ranljivi!!! Vendar ko sešteješ 2 in 2, lahko s prikolico skočijo do Zadra ali okolice in ni potrebe po štartu v Kvarneru!
Ne vem, kaj ste se spravili na nas Krkaše, jaz, Matejc in Lipnik ziher pridemo, za ostale pa ne vem. :lol:
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Jan 13, 2013 13:23

Ja če začnemo iz Severa ruto,sem jaz že na štartu z mojo Pribo.. :lol:
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Ne Jan 13, 2013 13:34

Torej če računate na +35 plovil, je treba računat na to, da v tem času v zadarskem okrožju pogosto še ni boj, iščemo torej varen zaliv za vsa plovila, z gostilno ki lahko gosti cca 80-100 ljudi?

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Jan 13, 2013 13:38

DR.E napisal/-a:Torej če računate na +35 plovil, je treba računat na to, da v tem času v zadarskem okrožju pogosto še ni boj, iščemo torej varen zaliv za vsa plovila, z gostilno ki lahko gosti cca 80-100 ljudi?

Ja, to bo naslednja stopnja, najprej pa se moramo odločiti kje in kako... Najprej makro lokacija, ki sem jo dal sedaj na anketo! Potem, ko bomo videli kje bi večina plula, bomo začeli gledati bolj natančno v kateri zaliv in na kateri otok v tistem arhipelagu bi pluli in se vezali... Naslednja stvar bodo še gostilne, vendar tole slednje počasi odhaja v pozabo, ker nas je enostavno preveč in gostilne za 100 do 150 ljudi enostavno ni možno najti. Poleg tega nas ponavadi vsako leto kar lepo "operejo", na koncu sem pa jaz tisti, ki je vse "zajeb**"... Tako da, imam novo idejo! Če mi to uspe izpeljati, ZAKON! O tem pa več kasneje, ko bomo že vedeli kam okvirno gremo!
Sedaj pa prosim vsi, ki imate okvirno željo po udeležbi, da izpolnete anketo! :wink:
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Ne Jan 13, 2013 17:06

Roman 1 napisal/-a:Referendum definitivno odpade. Nema tu neke demokracije :evil:

Me veseli, da Admin ne deli tvojega mnenja. :!:
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Ne Jan 13, 2013 17:21

tomaz_slo napisal/-a:
Roman 1 napisal/-a:Referendum definitivno odpade. Nema tu neke demokracije :evil:

Me veseli, da Admin ne deli tvojega mnenja. :!:

Sej Roman ni tko mislu, sam adminu v rit leze :)
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Ne Jan 13, 2013 18:15

Ma ne zdej adminu lest v rit pred smučarijo!!! Nau mogu nč spit :wink: :wink: :wink:

Obljubim da ga odpeljem na taveliko pivo in da bo po belem dnevu pripravljen za ruto :lol: :lol: :lol:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Ne Jan 13, 2013 20:43

Nikomur ne lezem v rit!!! Referendum me asocira na demokracijo v naši domovini in take pizdarije si na morjeplovcu nikakor ne želim.
mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Jan 13, 2013 22:08

Pa saj ima Roman prav! Vedno malo podiskutiramo, vidimo kaj je najbolje, potem pa pade končna odločitev, ki seveda ne bo vsem najbolj pogodu... In tukaj ni potem nobene demokracije več. Tako je od leta 2006, pa očitno funkcionira. Ne se kregat za brezveze... :wink:
Glasujte in komentirajte!
bostjan9
Admiral

ruta

OdgovorNapisal/-a bostjan9 » Če Jan 17, 2013 16:57

Roman1 ne se sekirat, če pade ruta do Iža, Ugljana in Pašmana.....

Kot veš, tam imamo vse porihtano kot je treba...

V tem primeru bi se z veseljem pridružil morjeplovski klapi.

Roman, malo se bova zagnala v najina gnezda in nalovila rib za cel bataljon.....samo ne koroške brancine, al pa malo tudi teh zraven, če bo potreba, če so frišni so prav okusni.

Na barki je kitara, po potrebi pa tudi kak zvočnik in klaviature za "gaudo" zvečer.... vse opcije so možne....

Upam, da se bo ruta potegnila vsaj do Ugljana.

b9
Led_si
Višji vodnik
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Led_si » Ne Jan 20, 2013 10:55

Zdravo vsem :)
Letos se vam premierno pridružim tudi sam - datum je že fiksiran v koledarju. Kar se lokacije tiče se popolnoma prilagodim, saj je velika čast že sam dogodek :-)

imam pa vprašanje - bo morda kdo od morjeplovcev prisoten na sejmu v ljubljani konec jan? Rad bi prišel do zastavice. So kaki sprejemni izpiti ?
:D :D

lepo nedeljo vam želim,
Dejan
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Ne Jan 20, 2013 11:02

Led_si napisal/-a:Zdravo vsem :)
Letos se vam premierno pridružim tudi sam - datum je že fiksiran v koledarju. Kar se lokacije tiče se popolnoma prilagodim, saj je velika čast že sam dogodek :-)

imam pa vprašanje - bo morda kdo od morjeplovcev prisoten na sejmu v ljubljani konec jan? Rad bi prišel do zastavice. So kaki sprejemni izpiti ?

lepo nedeljo vam želim,
Dejan

Na ene par postih nazaj se vidi, da je zastavica 50€, za večjo pa hoče admin 100, saj človek mora od nečesa živet, pa še muči se, ko to bere.
:P :P :P

Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Ne Jan 20, 2013 11:06

So kaki sprejemni izpiti ?

lepo nedeljo vam želim,
Dejan

Itak da so, na ruti moraš vse nas "stare" :wink: člane častit :twisted:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » Ne Jan 20, 2013 11:14

lepo nedeljo vam želim,
Dejan

Valda so sprejemci saj ne mormo vsakega norca medse vzeti, vecino odgovorv je pa pri sanku Lipnik pa Matejc sta pa v komisiji. Aja pa s pasom po nagi rit zdej ko mamo morjeplovke hehe :D
Frajtonerca je prava stvar...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti