5. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
U mater, fantje, ne se skregat!!!
Bodite malo manj egoistični, jaz verjamem, da vas je nekaj, ki vam je vseeno kje je ruta, no razen verjetno nihče ni preveč navdušen nad Elafiti...
Prepričan sem, da nas bo nekaj prišlo kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo prišlo, kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo, če bo ruta v Istri in da vas nekaj drugih ne bo, če bo ruta v severni dalmaciji...
Torej kaj narediti??? Kot ste že ugotovili, nikoli ne bo vsem prav! Glasovanje za makro lokacijo bo, pa da vidimo! Tam kjer boste največ naklikali, tam se bomo potepali, torej kot vedno kompromis...
Mogoče malce bolj južno res ni tako slaba ideja. Vedno sem veliko razmišljal o tistih z manjšimi plovili, ki so najbolj ranljivi!!! Vendar ko sešteješ 2 in 2, lahko s prikolico skočijo do Zadra ali okolice in ni potrebe po štartu v Kvarneru!
Ne vem, kaj ste se spravili na nas Krkaše, jaz, Matejc in Lipnik ziher pridemo, za ostale pa ne vem.
Bodite malo manj egoistični, jaz verjamem, da vas je nekaj, ki vam je vseeno kje je ruta, no razen verjetno nihče ni preveč navdušen nad Elafiti...
Prepričan sem, da nas bo nekaj prišlo kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo prišlo, kamorkoli že. Prepričan sem tudi, da vas nekaj ne bo, če bo ruta v Istri in da vas nekaj drugih ne bo, če bo ruta v severni dalmaciji...
Torej kaj narediti??? Kot ste že ugotovili, nikoli ne bo vsem prav! Glasovanje za makro lokacijo bo, pa da vidimo! Tam kjer boste največ naklikali, tam se bomo potepali, torej kot vedno kompromis...
Mogoče malce bolj južno res ni tako slaba ideja. Vedno sem veliko razmišljal o tistih z manjšimi plovili, ki so najbolj ranljivi!!! Vendar ko sešteješ 2 in 2, lahko s prikolico skočijo do Zadra ali okolice in ni potrebe po štartu v Kvarneru!
Ne vem, kaj ste se spravili na nas Krkaše, jaz, Matejc in Lipnik ziher pridemo, za ostale pa ne vem.
DR.E napisal/-a:Torej če računate na +35 plovil, je treba računat na to, da v tem času v zadarskem okrožju pogosto še ni boj, iščemo torej varen zaliv za vsa plovila, z gostilno ki lahko gosti cca 80-100 ljudi?
Ja, to bo naslednja stopnja, najprej pa se moramo odločiti kje in kako... Najprej makro lokacija, ki sem jo dal sedaj na anketo! Potem, ko bomo videli kje bi večina plula, bomo začeli gledati bolj natančno v kateri zaliv in na kateri otok v tistem arhipelagu bi pluli in se vezali... Naslednja stvar bodo še gostilne, vendar tole slednje počasi odhaja v pozabo, ker nas je enostavno preveč in gostilne za 100 do 150 ljudi enostavno ni možno najti. Poleg tega nas ponavadi vsako leto kar lepo "operejo", na koncu sem pa jaz tisti, ki je vse "zajeb**"... Tako da, imam novo idejo! Če mi to uspe izpeljati, ZAKON! O tem pa več kasneje, ko bomo že vedeli kam okvirno gremo!
Sedaj pa prosim vsi, ki imate okvirno željo po udeležbi, da izpolnete anketo!
ruta
Roman1 ne se sekirat, če pade ruta do Iža, Ugljana in Pašmana.....
Kot veš, tam imamo vse porihtano kot je treba...
V tem primeru bi se z veseljem pridružil morjeplovski klapi.
Roman, malo se bova zagnala v najina gnezda in nalovila rib za cel bataljon.....samo ne koroške brancine, al pa malo tudi teh zraven, če bo potreba, če so frišni so prav okusni.
Na barki je kitara, po potrebi pa tudi kak zvočnik in klaviature za "gaudo" zvečer.... vse opcije so možne....
Upam, da se bo ruta potegnila vsaj do Ugljana.
b9
Kot veš, tam imamo vse porihtano kot je treba...
V tem primeru bi se z veseljem pridružil morjeplovski klapi.
Roman, malo se bova zagnala v najina gnezda in nalovila rib za cel bataljon.....samo ne koroške brancine, al pa malo tudi teh zraven, če bo potreba, če so frišni so prav okusni.
Na barki je kitara, po potrebi pa tudi kak zvočnik in klaviature za "gaudo" zvečer.... vse opcije so možne....
Upam, da se bo ruta potegnila vsaj do Ugljana.
b9
Zdravo vsem
Letos se vam premierno pridružim tudi sam - datum je že fiksiran v koledarju. Kar se lokacije tiče se popolnoma prilagodim, saj je velika čast že sam dogodek
imam pa vprašanje - bo morda kdo od morjeplovcev prisoten na sejmu v ljubljani konec jan? Rad bi prišel do zastavice. So kaki sprejemni izpiti ?
lepo nedeljo vam želim,
Dejan
Letos se vam premierno pridružim tudi sam - datum je že fiksiran v koledarju. Kar se lokacije tiče se popolnoma prilagodim, saj je velika čast že sam dogodek
imam pa vprašanje - bo morda kdo od morjeplovcev prisoten na sejmu v ljubljani konec jan? Rad bi prišel do zastavice. So kaki sprejemni izpiti ?
lepo nedeljo vam želim,
Dejan
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Led_si napisal/-a:Zdravo vsem![]()
![]()
![]()
lepo nedeljo vam želim,
Dejan
Na ene par postih nazaj se vidi, da je zastavica 50€, za večjo pa hoče admin 100, saj človek mora od nečesa živet, pa še muči se, ko to bere.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
Led_si napisal/-a:Zdravo vsem![]()
![]()
![]()
lepo nedeljo vam želim,
Dejan
Valda so sprejemci saj ne mormo vsakega norca medse vzeti, vecino odgovorv je pa pri sanku Lipnik pa Matejc sta pa v komisiji. Aja pa s pasom po nagi rit zdej ko mamo morjeplovke hehe
Frajtonerca je prava stvar...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti