bi blo pa lepo,če bi nekdo naredil poročilo-kdo je že največ slikal
2. Ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pozdravljeni
Včeraj sem se vrnil s podaljšane druge rute morjeplovcev. Vreme nam je dobro služilo in imeli smo se zares lepo. Urejam slike in upam, da mi še danes uspe strniti vtise v reportažo.
Za pokušino pa pripenjam štiri video filmče.
video1 Morjeplovci stampedo z Ilovika
video2 Car med plovbo
video3 in še Ariela med plovbo. Tako plujemo "rjuharji", če je kaj vetra.
video4 na kavi pred Rabom
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Včeraj sem se vrnil s podaljšane druge rute morjeplovcev. Vreme nam je dobro služilo in imeli smo se zares lepo. Urejam slike in upam, da mi še danes uspe strniti vtise v reportažo.
Za pokušino pa pripenjam štiri video filmče.
video1 Morjeplovci stampedo z Ilovika
video2 Car med plovbo
video3 in še Ariela med plovbo. Tako plujemo "rjuharji", če je kaj vetra.
video4 na kavi pred Rabom
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Nazadnje spremenil Nikola T., dne So Jul 03, 2010 08:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Janadino dvomim, da ste naredili toliko milj (mogoče kopenskih ?)
Ker sem jih jaz napravil toliko iz Izole.
Tudi jaz sem včeraj (PRVIČ) naredil vse možne izračune porabe. In dobil sledeče rezultate : 36.33 l/h (povprečje) in 2,26 l/miljo. Vsi podatki so za oba motorja! Admin ?!
Torej mi je za ruto (Izola-Susak-lošinj-Olib-Rab) "popil" natanko 2390,39 kun ( cca 340 €).
Ha, ha, ha ! Vsaj enkrat sem ga "nesel". Sem sam več popil, kakor on! Če že ne v litrih (tudi tam je bilo blizu), pa v evrih zagotovo
Ker sem jih jaz napravil toliko iz Izole.
Tudi jaz sem včeraj (PRVIČ) naredil vse možne izračune porabe. In dobil sledeče rezultate : 36.33 l/h (povprečje) in 2,26 l/miljo. Vsi podatki so za oba motorja! Admin ?!
Torej mi je za ruto (Izola-Susak-lošinj-Olib-Rab) "popil" natanko 2390,39 kun ( cca 340 €).
Ha, ha, ha ! Vsaj enkrat sem ga "nesel". Sem sam več popil, kakor on! Če že ne v litrih (tudi tam je bilo blizu), pa v evrih zagotovo
Nazadnje spremenil kr en, dne Po Jul 05, 2010 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
janadino napisal/-a:Števec mam sigurno v navtičnih miljah (mercuryeva smartcrafta) tak da bo še nekdo drug povedal. Pa preden smo štartali sem ga resetiral.
Ja Kr en, težko boš našel barko ki bi več popila kot ti.
Nevem, no amerikanci imajo zelo redi na navtičnih števcih kopenske milje ! Raje preveri...
moj je tut mel neko porabo,... denar je zato da kroži ne pa da se kopiči - nikoli ne računam koliko pa kolko denarja, samo za kontrolo ali vse deluje ok. Garmin pa tako ali tako ne deluje - vsaj meni ga še ni uspelo zalaufat.
najbolj važno pa je da smo se meli fajn tega ne moreš kupiti z evri ali pa litri.
TAK MLADI VEČ NE PRIDEMO SKUPAJ!
najbolj važno pa je da smo se meli fajn tega ne moreš kupiti z evri ali pa litri.
TAK MLADI VEČ NE PRIDEMO SKUPAJ!
Tex napisal/-a:janadino napisal/-a:Števec mam sigurno v navtičnih miljah (mercuryeva smartcrafta) tak da bo še nekdo drug povedal. Pa preden smo štartali sem ga resetiral.
Ja Kr en, težko boš našel barko ki bi več popila kot ti.
Nevem, no amerikanci imajo zelo redi na navtičnih števcih kopenske milje ! Raje preveri...
Na števcu imam mersko enoto KN/h, kar pomeni da so vozli.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti