Upam, da bo v nedeljo lepo vreme na "Barcolani" in da me bo Clipper vzel na krov.
smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
kr en napisal/-a:Porkaflek, kako še nekateri uživate. Jaz sem po treh katastrofalnih vikendih izgubil upanje in smo šli v četrtek že kar na suho![]()
Upam, da bo v nedeljo lepo vreme na "Barcolani" in da me bo Clipper vzel na krov.
Zmenjeno
Baje bo na štartu tudi "Inge from Sweeden" na svojem srfu
Semper Fidelis
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Bom kar tukaj napisal. Pri prehodu čez mejo spremljajte obvestila o kolonah na mejnih prehodih, kajti Barh in jaz sva v petek čakala 1,5 ure (mejni prehod Jelšane) Admin pa nekoliko manj. Ne morem verjeti, da se kaj takega dogaja. Vse te plave klovne (beri policaje) bi nagnal delati, da bi saj enkrat v življenu vedeli kaj pomeni delati. Očitno res držijo vsi vici, ki se pišejo na njihov račun. Ne vem zakaj štrajkajo, vsaj tisti na meji, jaz jim za tisto delo, ki ga opravljajo ne bi dal niti to kar dobijo. Morjo imeti pa res razvito IQ za svoje delo. Vsi skupaj so ena BANDA. Pa da bi bil policaji moj prijatelj - no way. Štrjkati bi morali delavci, kateri hodijo v službo in delajo za strojem, gradbiščih...v nemogočih razmerah in pol nižjo plačo. Ti bi morali na cesto, ne pa tisti katere plačujemo mi, jih oblačimo, se vozijo v avtomobilih, ki smo jih kupili mi...
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov