smo na dopustu

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
Fisherman
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Fisherman » Sr Okt 13, 2010 16:35

janadino napisal/-a:Saj ne vem ali se naj strelim ali še naj malo počakam. Ko sem končal z pisanjem reportaže kliknem predogled in me lepo pošlje na novo prijavo in lepo vse skupaj izgine. Zdaj mi je že smešno.

Kar mirno kri in brez nepotrebnih žrtev. Bomo pa še malo počakali. Mi namreč vrjamemo vate in ti zaupamo.
Povsod je lepo, na morju je najlepše.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Okt 13, 2010 16:41

Ja, samo fora je v tem, da me očitno forum jemlje kot neaktivnega več kot eno uro ali kako že je in me bo vedno ven vrgel. očitno bi moral večkrat preklopiti in potem dodajati ali kako naj, da mi ne bo jutri spet isto naredilo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Sr Okt 13, 2010 20:58

Japajade to lahk jaz bakici prodajam.
Kaj pa če bi v wordu ali notepadu napisal pa copy pastal v forum?Pa piši v wordu 3 dni pa savi pa tako dalje... :wink:

Špila lej: copy/paste iz worda
Safvrafafrdcasdasff
dsaDCFASVCDFASd
asDCAscdasd
Ascdccascd
aS
Uporabniški avatar
Fisherman
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a Fisherman » Sr Okt 13, 2010 21:28

janadino napisal/-a:Ja, samo fora je v tem, da me očitno forum jemlje kot neaktivnega več kot eno uro ali kako že je in me bo vedno ven vrgel. očitno bi moral večkrat preklopiti in potem dodajati ali kako naj, da mi ne bo jutri spet isto naredilo.

Mogoče pa te forum jemlje kot neaktivnega, ker se dolgo nisi nič javil? Vprašaj Admina če ima tam kakšne veze.
Povsod je lepo, na morju je najlepše.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Okt 14, 2010 07:42

Ej vidva, a se malo norca delata iz mene?
Skoraj dve uri je trajalo, da sem po segmentih lepil iz Worda in povezave do slik delal , samo sem še sproti kak komentar pisal in dopolnjeval, drugače pa sem tekst in slike imel pripravljene. Zdaj grem še enkrat, zato mi dajta mir, drugače pridem tja in #%&$#"/&$%%%. :!: :!:
Saj ni bogve kaj. :D
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Okt 14, 2010 07:56

zdaj je pa še mene začela zanimat ta zgodba, se že veselim kaj bo napisano
upam, da bo atraktivno :lol: :lol: 8)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Okt 14, 2010 21:58

Janadino, upam, da ti uspe tako kot sem ti rekel po telefonu.

Vsem ki pišete kakršenkoli večji prispevek svetujem, da tega ne počnete na forumu, temveč v Notepadu. To je navaden text editor, ki nima formata in je zagotovo najboljši za kaj takega. Zraven vmes lahko lepiš tudi linke do slik ali internetnih strani...

Ko je vse gotovo pa se samo še prijaviš na forum, odpreš nov prispevek in samo COPY iz notepada celotno vsebino... Ko pritisneš pošlji, se bodo pojavile tudi vse slike, seveda pod pogojem, da si prilepil pravilne linke...

LP
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Okt 14, 2010 22:17

Janadino, nisi prvi in ne zadnji, kateremu se je to zgodilo!

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Če Okt 14, 2010 22:39

.

janadino napisal/-a:Ej vidva, a se malo norca delata iz mene?
Skoraj dve uri je trajalo, da sem po segmentih lepil iz Worda in povezave do slik delal , samo sem še sproti kak komentar pisal in dopolnjeval, drugače pa sem tekst in slike imel pripravljene. Zdaj grem še enkrat, zato mi dajta mir, drugače pridem tja in #%&$#"/&$%%%. :!: :!:
Saj ni bogve kaj. :D

Samo dve uri si to počel, pa cviliš in jamraš! Te popolnoma razumem!

Meni se je to zgodilo po popoldanskem, večernem in celo nočnem pisanju, lepljenju inkajvemkajševse sem počel, več kot cel "šiht", pa gre vse v maloro. Še dobro, da imam štrike na barki, ker bi šel viset na prvo hruško.

LP

PS

Ko jeza mine, pa začneš od začetka!

Takle mamo!

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Okt 15, 2010 11:05

Saj sem si prej vse napisal v Wordu in tudi slike sem imel pripravljene, potem pa sem samo kopiral po segmentih in seveda se je našlo še kaj za dodati pa me je lepo ven vrglo. Prav smešno mi je bilo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Ne Okt 24, 2010 20:23

Evo fantje, pa sem spet doma z kratkega vikend dopusta v Červarju. :D

Kot vedno mi je celo soboto skakal po glavi Tex, prijetno me je presenetil Ben z družino, ki se je mimogrede ustavil na obisku z vsemi pripadajočimi substancami, spoznal pa sem tudi našega Navigatorja s katerim sva danes rekla par besed, drugič pa nadaljujeva ob kakem pivu.

Po včerajšnjem večernem sprehodu po Poreču pa sem pogrešil našega Novinca, katerega jadrnica je žalostno samevala v marini.

Skratka, drug vikend grem spet dol, mal glavo odklopit, če bo kdo v bližini naj se ogladi na eno medico. Malo jo je še ostalo, kar jo ni popil Tex :(

Lp Mitja
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Okt 24, 2010 20:26

Prepozno hodiš naokoli. Jaz sem bil en dan prej v Poreču in smo z Novincem prav prijetno klepetali.
Včeraj zvečer pa tudi v Kopru :D , katerega se ti na veliko izogibaš :?:

LP
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Okt 24, 2010 20:34

Mitja P napisal/-a:Po včerajšnjem večernem sprehodu po Poreču pa sem pogrešil našega Novinca, katerega jadrnica je žalostno samevala v marini.

Lp Mitja

Kot ti je Joško napisal, si me očitno zgrešil. Bil sem v Poreču dva dni, v petek je bil še Joško pri meni, ko se je vračal iz Pule. Včeraj sem pospravljal barko vse prebrisal, nastavil "lovilce vlage" in pospravil jadra, tender, motor, tendo, sprayhood,.... ter vse odpeljal domov na zimsko spanje. Bil sem tam do 18 ure, potem pa sem obiskal še Vala in Joška v Kopru.
Danes so napovedovali dež, zato sem se odločil, da grem en dan prej domov.

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"

...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Ne Okt 24, 2010 20:35

Joško v Kopru poznam samo izvoz iz obvoznice potem pa samo gas čimprej ven iz njega. :D

No ja, če pa grem v soboto zjutraj dol. te pa bipnem, ker sedaj boš pa res že moral dati za tist kafe :D :D

Lp
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Ne Okt 24, 2010 20:38

Sory, zmenjena sva za pivo, ne za kavo.

Ti si pa res ta prav Gorenjc, še na seb boš šparal :D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta