smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Kot sem že napisal v temi sidranje, zunanji otoki severnega jadrana skoraj nimajo več pravega zaliva brez boj. Vse koncesije je prevzela Zadarska županija, kasira 20kn/m, ostalo pa še vzamejo upravljalci za vodo, elektriko,.....tako,da je vse čez 20kn/m, Sali recimo 30kn/m.
Danes sem na Silbi, že drugič in drugič brez vode. Prvič ni bilo trajekta z vodo, danes je počila cev, kolega iz restavracije Mul pa mi je zaupal, da so čisto v k....... in ni vode, ker je ne plačajo, elektrika pa strogo reducirana na večerne ure. Če boste tukaj, bolje na Olib ali pa na boje sv.Ante na drugi strani Silbe, če ne rabite vode in elektrike, tam je privez "paušal +/- 100kn+pivo"
Danes sem na Silbi, že drugič in drugič brez vode. Prvič ni bilo trajekta z vodo, danes je počila cev, kolega iz restavracije Mul pa mi je zaupal, da so čisto v k....... in ni vode, ker je ne plačajo, elektrika pa strogo reducirana na večerne ure. Če boste tukaj, bolje na Olib ali pa na boje sv.Ante na drugi strani Silbe, če ne rabite vode in elektrike, tam je privez "paušal +/- 100kn+pivo"
-
Bouges Nina
- Admiral
Še malo pa bo tudi za nas prišel takooo pričakovan dopust.stacionirani smo v Bibinjah, zastavica je na plovilu
,lutali pa bomo malo na okoli po bližnjih in daljnih otokih, tako da če se kdo najavini noben problem tudi zrihtat privez za kakšno noč
Smo pa tam doli od ponedeljka 18.7 pa do nekje vsaj 4.8. 
Ure dnevi leta tečejo....
MI smo naredili krog Trogir-Solta-Hvar-Korcula-Lastovo-Peljesac-Makarska-Split.
Trenutno smo ponovno na Solti in cakam na drugi krog (smo pustili se nekaj rib, ki jih je treba pojesti!)
Mogoce zavijem v Jelso Ali Vrbosko, kjer ze nekaj let nisem bil!
Fantje! Juzni Jadran je Zakon ! Ni koncesij
Trenutno smo ponovno na Solti in cakam na drugi krog (smo pustili se nekaj rib, ki jih je treba pojesti!)
Mogoce zavijem v Jelso Ali Vrbosko, kjer ze nekaj let nisem bil!
Fantje! Juzni Jadran je Zakon ! Ni koncesij
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost