Grčija 2015
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
denisthemenace
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Lj-Messolonghi
Bližje kot jo imaš večkrat te uporablja
Grem tja doli 26. 5. Mislim, da je to rekord. Tako pozno še nisem šel. Ali se ljubezen ohlaja ali pa je to modrost, ki pride z leti. ☺ Letos jo samo na hitro porihtam, potem pa kakšnih deset dni po Jonskem, če bo kdo v bližini za en al pa dva Mythosa.
Bolje kot v novo tisočletje je zajadrati v sončni zahod.
al napisal/-a:hrošč napisal/-a:A se samo meni zdi ali so se trajekti ful podražil v zadnjih dveh do treh letih? Sem gledal povratno do Igumenice, 4 osebe + avto, 170 eur na osebo. Včasih se mi zdi da je bilo v taki kombinaciji okoli 120 max.
Za prvega maja sem to gledal.
Jaz sem izračunal LOW season za 2osebi; deck + avto povratna iz Trsta do Igoumenice, Minoan in prišel na 406 eur (motor 311 eur).
Podobno je bilo pred leti ceneje. Za koliko, bom pogledal.
Dražijo.
Je treba razmisliti, a je nujno vlačiti dol avto. Dol imajo tudi avtobuse in dokaj poceni taksije, med otoki pa ladje. Avion je lahko cenejši od ladje, pa seveda hitrejši. Pri ladji pa seveda tudi privarčuješ, če nimaš avta.
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
andrejv napisal/-a:od kapitana zena napisal/-a:Danes ponoči Ts-Igumenica. Grčija here we come!!!!
Mi pa v soboto krenemo iz Kopra. Najprej do Velega Rata, kjer ostanemo dober mesec v marini, potem pa naprej proti Grčiji. Prihod v Grčijo planiran za 25.6.
Potem pa moraš obvezno k meni na pir... te že čakam... Jana III
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
DR.E napisal/-a:andrejv napisal/-a:od kapitana zena napisal/-a:Danes ponoči Ts-Igumenica. Grčija here we come!!!!
Mi pa v soboto krenemo iz Kopra. Najprej do Velega Rata, kjer ostanemo dober mesec v marini, potem pa naprej proti Grčiji. Prihod v Grčijo planiran za 25.6.
Potem pa moraš obvezno k meni na pir... te že čakam... Jana III
Kje pa si, v Velem Ratu?
-
al
al napisal/-a:Veli Rat.... meni eden lepših koncev Jadrana.
Javi, ko odvežeš in nastaviš kurz za Grčijo!
Plan je sedaj tak: 11.6 gre barka naprej (pelje jo kolega).
25.6 pridemo v Brindisi (z Voloteo iz Benetk), potem gremo naprej. Žena gre po 14 dneh domov iz Preveze ( letalska karta je iz suhega zlata, pa še samo po vezah sem jo uspel dobiti) in se vrne 14 dni kasneje. Potem se počasi vrnemo v Brindisi, kjer pustimo barko za 2 meseca v marini in se vrnemo z letalom v Benetke. Jeseni pa nazaj do Izole, kjer gre barka na suho.
Če nam bo res všeč, jo drugo leto pustimo v Grčiji (ali pa v Brindisiju, kamor se da leteti kar poceni).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov